Thursday, May 20, 2010

Football=Adidas?

Salam Korang,

Football=Adidas?

Ermm ntahlah, so far aku aku rasa semua tau pasal nie. Bila terpandang bola sepak je terus teringat Adidas. Begitu sinonim je kan.

Aku rasa Adidas adalah satu brand yang terkemuka di arena sukan kala ini, terutamanya bola sepak. Kebanyakan pasukan bola sepak terkemuka di dunia ini di taja oleh Adidas. Di antaranya barangan Adidas yang sering mendapat sambutan adalah jersi, seluar, kasut, sarung tangan dan yang paling penting sekali ialah bola sepak itu sendiri.

Aku percaya bahawa Adidas akan sentiasa akan kekal di hati peminat2nya kerana kualitinya yang bermutu lagi berprestig




Episod 29/49 - Project Alpha S2



Episod 30/49 - Project Alpha S2


Episod 31/49 - Project Alpha S2


Episod 32/49 - Project Alpha S2


Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. The Project Alpha bloggers will be at the Adidas Pure Game Ole KO event on Friday (May 21), from 7.30pm-8.30pm. Catch them in action!

4 comments :

kak ina kl said...

mana N3nya sayang oiii

unlisted_one said...

uii,..tak sompek nak mengejar.

CikLilyPutih said...

@K ina
nie entry nie, semalam terlupa nak letak videolah.

CikLilyPutih said...

@Nia
memang pun, diorg nie kuar time dekat2 nak maghrib plak