Wednesday, May 5, 2010

Hadiah Birthday Untuk Alisya

Salam Korang,

Hah idea aku dah datang balik nie, baik cepat-cepat tulis.

Disebabkan geng2 baik aku nie Tash & Bean dah tag aku untuk contest nie. Aku dengan sedaya upaya buat untuk cari hadiah yang sesuai untuk tuan puteri Alisya anakanda kepada Bro Eyriqazz kite nie.


Apakah Hadiah Birthday yang Paling Ideal Daripada Saya dan Isteri untuk Alisya dan kenapa?

Saya persembahkan, ini dia :

Mini Learning Cube

Bagi saya permainan ini sangat sesuai untuk Alisya kerana ia adalah satu permainan yang bercorak pendidikan (educational toys). Ia dapat membantu untuk mempercepatkan pertumbuhan otak seiring dengan usianya di samping memberi keceriaan kepada Eyriqazz sekeluarga. Saya rasa mainan sesuai di bawa kemana sahaja.

Actually banyak website yang saya survey bagi memcari hadiah untuk Alisya nie, dan saya tertarik dengan mainan nie di Malaysia Children's Educational Toys. Kat web nie macam-macam mainan ada mengikut peringkat umur dan harganya berpatutan.
Saya juga ingin mengetag geng2 dot com saya ini, iaitu:-

Daydeck - Daydeck86.com
Kak Ina KL - KakinaKL.com
Sendra - Kuehtart.com

Entry yang saya paling gemari di Eyriqazz.com ialah entry LilyPutih vs Si Gila TV. Sebab entry tu pasal blog saya. So secara automaticnya saya mestilah suka kan.



Sekarang mari kita check syarat2nya samada saya lepas atau tidak.

Syarat-syarat penyertaan :
1)Buat satu entry yang bertajuk " Hadiah Birthday Untuk Alisya"
Dah Siap Pun

 
2) Sila sertakan gambar "hadiah" tersebut di dalam entry anda. Tidak kisah la kalau dari google pun. Mengikut kreativiti masing-masing.
Dah letak dah gamba hadiah pun. Colour2 lagi.


3) Sertakan gambar di atas dan backlink ke entry ini di entry anda.
Dah jugak


4) TAG 3 orang atau lebih untuk menyertai Contest ini. Namun, sekiranya orang yang anda tag itu tidak menyertai Contest ini, penyertaan anda masih diterima. Kalau anda tiada orang untuk di tagkan, juga diterima. Syarat sampingan sahaja.
Dah


5) Sertakan sekali juga satu entry beserta permalink yang paling anda gemari di Eyriqazz.Com (Contohnya entry yang paling saya gemari di Eyriqazz.com adalah entry Ada Apa Di IKEA ) . Tak perlu kasi sebab, tapi kalau nak kasi sebab pun boleh, namun ini bukan faktor utama untuk menentukan pemenang. ( Bonus point sahaja, yang penting hadiah untuk puteri + sebabnya + daya kreativiti anda)
Dah


6) Tarikh tutup adalah pada 13 June 2010 jadi kami ada masa untuk membeli hadiah kalau berkenan seperti direkomenkan.
Okeh dah siap


7)Dah join, sila tinggalkan pesan dan URL entry di kotak komen beserta informasi selebihnya sekiranya ada (Refer Surprise/Kejutan Menanti, bolehla update dari masa ke semasa sekiranya menepati kriteria sampingan diberi)
Dah

8) Pemenang akan di umumkan selewat-lewatnya akhir June 2010.
Okeh


HADIAH
Tempat Pertama : RM100 + Blog Anda Akan Diterjah
Tempat kedua : RM60
Tempat ketiga : RM40
Hadiah Saguhati : RM10 Cash ( Maybank Akaun) atau Top Up RM10 X 7 pemenang

Okeh, dah siap dah.

12 comments :

helena's said...

saya tgk takde idea ni,,aduii

kak ina kl said...

akak dah buat dulu sebelum kamu tag akak..tq sebab ingatkan akak ek..

Matjoe said...

gud luck...
aku lg awai siap

Eyriqazz said...

thanks ciklily join contest..hadiah ini pun menarik..adushh...bertambah pening kepala nak memilih nanti...

etomyam said...

wow..menarik..rasa macam nak cuba jugak...

CikLilyPutih said...

@CikHel
ala buat je, baca balik syarat2 dia. memula ingat susah gak

CikLilyPutih said...

@K inaKL
ala cepatnya dah siap, alert lah k ina nie.

CikLilyPutih said...

@Matjoe
mintak2 aku menang dari ko heheheheheh(ketawa dengki namanya)

CikLilyPutih said...

@Eyriqazz
memang pening, lagi banyak yg suggest lagi rambang mata. anyway selamat memilih!

CikLilyPutih said...

@Etomyam
hah apalah cubalah. mana tau nasib dapat kan.

noor afzan said...

wow..good luck ciklily..

CikLilyPutih said...

@Afzan
TQ, jom lah join contest sekali. biar eyriqazz pening nak pilih nanti.