Wednesday, May 5, 2010

Bila Otak Crash, Gara-Gara Alisya

Korang,

Pagi nie plak otak aku cam jem/crash plak. Langsung satu idea pun tak keluar. Walaupun busy dengan kerja-kerja harian yang makin berlambak.

Jadi aku rasa baik aku buat:-

a) Baca suratkhabar seperti Harian Metro, Berita Harian, dan sewaktu dengannya.

b) Pergi makan dulu sebab tadi breakfast air kosong je

c) Main game kejap. Boleh?

d) Buat filling sambil nyanyi2 lagu sekolah dengan suara aku yang tengah sumbang nie.

Sebab apa otak aku boleh jem dengan tiba-tiba nie. Ini kerana aku di tag oleh Cik Tasha kite. Dia suruh aku fikirkan hadiah burfday yang sesuai untuk Alisya anak kesayangan GTO Eyriqazz nie.(btw bila plak Eyriqazz tukar geng dot com nie ek)

So korang, nanti petang-petang sket aku update ye.

lalalalalalalalallalala sekolahku dibukit tinggi, cita-cita sama mendaki.......

2 comments :

Lady of Leisure said...

sekolah u di bukit tinggi? bukit tinggi kelang ke? hehe... i kalau bukit tinggi dok ingat bukit tinggi pahang tu ekekeke

CikLilyPutih said...

@LoL
bukan bukit tinggi kelang, tapi kat JB. sekolah i pun memang atas bukit pun.