Tuesday, May 25, 2010

I Wanna Watch Toy Story 3

Hi Korang,

Cerita Toy Story kembali lagi dengan Toy Story 3. Aku memang ikut siri kartun nie, maklumlah terpengaruh dengan mr Big yang kaki kartun. Eventhough dia besar gajah tapi dalam hati ada kartun tau.


Dalam bebanyak karektor baru,aku pilih si dia nie:-

Mr Pricklepants.

Memang comel kan, sama cam mr Big aku.

Banyak lagi karektor yang lelain, di antaranya:-


Apa-apa pun, contest nie di bawa kan oleh Nuffnang. Korang cubalah nasib. Mane tau boleh dapat tiket free kan ek!

14 comments:

s h a f i q h a s h i m _____ said...

cerita zaman kanak2 ku :)

http://shafiqscreamo.blogspot.com/2010/05/jangan-klik-pada-redtube.html

Alynn Notnot said...

seriously masa kecik kecik dulu slalu tgk toy story. it brings back old memories la :)

Lady of Leisure said...

dalam hati ada kartun? wakaka..

BeaN MorENo said...

pricklepants = Deydeqpants cuma dia takde camera...

CikLilyPutih said...

@Shafiq
kelakarlah

CikLilyPutih said...

@alynn
tengok cartoon nie boleh release tension

CikLilyPutih said...

@alynn
tengok cartoon nie boleh release tension

CikLilyPutih said...

@LoL
dah klu hujung minggu asyik bantai tgk kartun je kan.

CikLilyPutih said...

@Bean
ko jahat tau! aku ckp daydeck nanti ek

aidie said...

saya pun sukaaaa...zaman remaja gitu citer ni..ye ke? hhmm kena check balik IC :D

Drama Mama said...

besar gajah dalam hati ada kartun. cute! wakakkakakaka

btw, teringin nak bawak si kenit gi tengok. tapi takut dia tak behave, maklumlah baru 2 y.o. huhu

http://twinkywinkystars.blogspot.com

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.x smpt nk buat
.da rmai masuk
.confirm x dpt :(

.btw, gudlak kak lily syg
.and kem slm pd anuar zain tersayanggggg
.hahhahhaha~

CikLilyPutih said...

@aidie
kartun sgt best tau!

CikLilyPutih said...

@Drama Mama
ala praktikskan tengok kat umah dulu then baru boleh bawak pi tgk wayang kan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails