MY HISTORIC MOMENTS

Tuesday, March 30, 2010

TQ Nuffnang For the Invitation

Salam korang,

Dah malam baru dapat update. Ari nie busy sket eventho cuti, tapi sibuk berjalan menyelesaikan apa yang patut. Terbanglah RM2-3K ari nie je. Uisk kuasa duit kan. Kejap je abis. Padahal baru je dapat semalam. Hari nie dah langsai abis. Tapi tak per janji hutang dah settle.

La bukan apa, aku balik tadi, check2 email dapat plak email dari Nuffnang pasal Project Alpha Seaseon 2 Bloggers Launch.

Terus hati jadi berbunga2 cinta. Dah cakap dengan mrBig tapi dia malas nak ikut so aku pi sorang. Ingat nak ajak sape ek?

So korang2 yang rasa2 nak ikut aku, meh tinggalkan komen. Kalau aku rasa sesuai jadi partner aku malam tu, then aku pilihlah.Tapi korang kene bagitau apa persamaan kite ek! contohnya: suke makan ke, suker jalan ke, suke marah orang ke kan.
So nanti korang bolehlah berjimba2 dengan Bean, Aus,K Ina KL, Tasha, Eyriqazz dan ramai lagi lah.
Ingat tau!

p/s: daydeck, dimanakah dikau!

16 comments :

helena's said...

jumpe kat sana kakak!

Jard The Great said...

aku skali ade.. ehehehe.. thanks to bean

daydeck86 said...

aku disini...ehehehe

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.nk ikut kak lilyyyyyyyy T_____T

Aus MeLankoLik said...

eh , amende ni > xtaw pun . huhuhu .

toughcookie said...

Ala... kita nak pergi jugak... tapi apakan daya, weekday pukul 7.30pm pulak tu. too early. laki pun belum balik kalau nak passing baton jaga baby :(

dah lama tak jumpa you. rindu pulak rasa.

BeaN MorENo said...

mr big xde eyh...bolehla payung aku makan

kak ina kl said...

salam lily..apasal dia tak nak ikut ek??ajak daydeck lah...dia tak sempat buat N3 sebab dia berjimba di jogjakarta..kesian dia..

sumijelly said...

wah..suker ko yek dpt jemputan...
aku x dpt g...sbb sibuk la sebulan nie..hahaha (giler sibuk konon)

jgn suker...ni aku bg ko AWARD..hahaha

sila ambik kat blog aku.. jemput yek!

Sumijelly.com

CikLilyPutih said...

@CikHel & Jard
ok, bwklah makan2 sket tau.

@Daydeck
sms aku tau

@Fat
mane bole awak sekolah lagi

@Aus
la cam ne bole tak tau nie, ko ni aus

@Juan
tulah miss u too gak, dgr2 k ros nak arrange event lagi utk MBP tau

@Bean
ko suruh jard belanje, ko bawak dia kan?

@K ina KL
mrbig malas jadi tukang amik gambo. nanti cari daydecklah

@Sumi
sibuk konon, sibuk makan sumi je ke!

unlisted_one said...

wah, nak pegi berjimba-jimba ke? hehe..pergh,..nanti jgn lupa update kat entry, nak tengokkkk..

Kujie said...

huhu...seronok nya tgok org seronok ni

snap gambar byk2 ye

Mr. Bambino said...

cik lily nak ikut boleh hehe, tai mr bam dtg bwk anak bini skali haha

jgn lupa terjah blog mr bam utk update berat latest ok:)

CIK NANA said...

bestnya...
Tapi weekdays, mmg susah la kan? (eh mcm la cik lily nak ajak Na.. perasan!)
hahaha

CikLilyPutih said...

@Ciknana
nak gie ke?

@MrBam
anak bini? la cam nie nak dating nanti kan?

@Kujie
nanti akan diupload gambo

@Nia
x dapat ke invitation nie?

Anonymous said...

[url=http://onlinecialisbest.com/#88669]cheap cialis online[/url] | cheap generic cialis | http://onlinecialisbest.com/#17732;