Thursday, March 18, 2010

Im Going to the Gatsby Deodorant Street Fair

Salam bahagia,

Mesti korang perasan kan, some of bloggers nie asyik cerita pasal projek 400 from Nuffnang kan. Hal projek nie dah pun diumumkan secara public di post nie this-announcement-will-self-destruct-on-sunday. Aku dapat  1st jemputan tapi lom offcial lagi. So sebagai langkah awal (manalah tau, tetiba Nuffnang terlupa nak jemput kan) baik aku buat entry pasal post nie.

So betul lah projek400 nie untuk Gatsby Deodorant Street Fair, dan ianya terbuka kepada 400 orang ahli Glitterati bloggers saje tau. So details untuk event nie adalah seperti berikut :

           Date : 17 April 2010
           Time : 10am - 5pm
           Venue : Front Foyer, Ground Floor, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur.

Kalau tak tau gak, korang refer kat map bawah nie.
pinjam map dr Bro Eyriqazz. TQVM

Selain dari dapat berjumpe dengan nuffies yang lain, korang gak akan dapat main macam mainan kerana pelbagai gerai mainan yang sangat2 best dan mencabar seperti bergusti sumo dalam beg udara (wow pengalaman baru nie), gladiator battles dan macam2 lagilah. Ala macam kat funfair tu kan.

Hah, hadiah plak, macam2 hadiah lah yang disediakan daripada Gatsby dan Nuffnang kot. Aku manalah tau tapi yang penting, ada cabutan bertuah a.k.a lucky draw yang bernilai lebih dari RM15,000 untuk dimenangi tau. (Mintak2 ade laptop ek, nak sangat aku menang laptop nie, kalau tak laptop dapat netbook pun jadilah kan hehhehehehehe)


Aku memang x sabar2 nak pegi nie, maklumlah geng2 yang lain semua dah dapat official invitation, cume aku je belom. Pas tu sesape yang pegi nie, Nuffnang akan masukkan RM50 dalam account Nuffnang kite. Tak ke best tu kan?

Kalau korang nak tau lebih lanjut lagi, korang masuk kat sini:


Ini adalah Nuffnang Community Event.

Kalau korang yang x dapat invitation untuk event nie, baik korang log in sekarang sebab entry ini akan meletups dengan sendirinya pada 12pm 21 March 2010 (Ahad). Hah apa tunggu lagi, baik korang cepat tau.

p/s: mintak2lah dpt official invitation nie ek!! hah nak doa bayank2 nie.

10 comments :

Natasha said...

baru buat ker yang entry nie??

Liza said...

wah, best nyer...have fun and take a lot of pics ya!

BeaN MorENo said...

siap macam warta berita...hak2

kak ina kl said...

salam lily..akak pun tak dapat lagi email..line baru ok..buat ajerlah N3 ni..ambil gambar kat bawah tu yer..boleh tak? tak pandai nak buatlah..

Eyriqazz said...

jumpa di sana..

hisham said...

salam...i xtau la..nape i lngsung x peduli pasl nuffnang ni...haha...duit i kt nuff pn x smpai seratus...huhu

Aus MeLankoLik said...

yeay !
jumpe disane !!

CikLilyPutih said...

@Aus & Bro GTO
jumper disaneeee

@Bean
aku kan cita2 nak baca berita, so skrg tgh practicelah nie

@Tasha
hah baru je buat nie tau

@Liza
ok no prob

@k ina
amiklah k ina, kite ok je

@hisham
banyak gak la tu kan

unlisted_one said...

mula2 rasa teragak2 nak buat, tapi lepas baca entry yg sungguh meyakinkan ni (cewah!), terus hati rasa nak pegi..haha..

CikLilyPutih said...

@Nia
bagus nia, hopefully kite leh jumpe. anyway thks for the wedding invitation tuh.