MY HISTORIC MOMENTS

Tuesday, March 16, 2010

My Favorite Surfing Spot

Salam bahagia,

Aku tengok ramai geng2 bloggers aku buat entry pasal nie. So setelah selidik punye selidik dan aku dapat jawapannya, aku pun nak buat entry pasal nie gak lah.

Ermm tempat favourite aku surfing ek? kat mane lagi kalau tak kat Study Room aku sekarang nie. Bukan apa aku agak selesa disitu. Kat bilik nie macam ala2 office tapi more to entertainment room. Kira bilik lepak ktorg. Macam2 ada, tv, PS2, nak tengok DVD pun boleh. Selain dr PC desktop, laptop ktorg pun guna gak.

So ktorg pakai P1wimax lah. Senang kan, tak payah nak wayar bersambung2, berjuntai2, berselirat sana sini kan. Cume gunakan bende yang diorg panggil Wiggy Lagipun kalau nak tengok YouTube tu senang, langsung tak sangkut2lah orang kata. Tambah plak, ktorg nie kaki travel, so nak kesana kemari senang, tak yah nak fikir internet connection ade ke tak kat tempat yang ktorg nak pegi tuh kan. Lately nie, ramai plak bloggers dah mula pakai P1wimax nie, so far diorg ckp no prob. Itu yang aku lagi suker tu.

Apa-apa pun, aku nak promote kat korang jangan lupa tengok Project Alpha Season 2 nie. La korang tak tau ape bende nie, hah korang click kat sini

Korang tengok dulu, nanti korang tau lah project apa nie tau! Project nie start bulan April 2010 nanti.Project nie dapat tajaan P1wimax dan MAS (dapatlah aku terbang2 ke awan ek) dan dipersembahkan oleh Adidas Action 3 (ermm bertambah2 lah wangi mrBig kan!)




is presented by  
and supported by  
P1 and MAS

6 comments :

Syigim said...

my fav surfing spot? atas sofa, atas katil, atas meja makan smbil makan maggi...hihihi mane2 boleh! :P

sumijelly said...

wah...sudah buat yek...hehehe
good luck

Sumijelly.com

CikLilyPutih said...

@Syigim
klu kat bilik tido tu jawabnye x sempat nak bukak laptop, trus tido hehehehehe

@Sumi
aku ikut ko la nie

helena's said...

atas katil..bolh terkangkang!hahaha

Matjoe said...

ko dh baca favorate spot aku tak??

CikLilyPutih said...

@CikHel
k lily mane2 bole mengangkang! hahahahaha