Tuesday, March 16, 2010

Pening, Loya Tapi Lom Muntah, Apakah aku sedang......

Kenape aku nie ek?

Dah 2-3 ari aku pening, tapi kejap2 je. So aku buat bodoh lah.


Nie plak dari pagi tadi pas makan aku rasa cam loya2 nak muntah tapi lom muntah lagi.
Apa puncanya ek?


Ishk takkan lah aku...... tapi aku baru je abis sakit puan (period) nie.

Adakah aku?

11 comments :

BeaN MorENo said...

congrats

Matjoe said...

fuhhh, suspen

helena's said...

masalahnye saya pon rasa camtu..jadi saya??OMG!

Natasha said...

ha sharp shutter kena dah tuh sasarannya...hahahaha

mommyYen said...

hehe..kak lily,tk care ya..

Aiza said...

g chat jek.. ahaksss

Sasha said...

Hello!

Was wondering if you would like to join in the fun to do a drink review? I'm helping my friend to find some bloggers to review this Halal drink. If you're interested and would like to know more pls drop by http://sashablablabla.blogspot.com/2010/03/reviewers-needed.html Thanks. :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.tahniah kak
.dah cri name lum? ;p
.hahahaha

Liza said...

nanti dah confirm, jgn lupa war2kan nyer

sumijelly said...

gek la ko...jgn kasi org suspen leh x??
cepat bagi tau...apa sakit ko....menakutkan jer tau!

Sumijelly.com

CikLilyPutih said...

@Sumi, Liza, Tasha, Bean, Matjoe, CikHel
aku deman sket jelah, bukan pregnant pun, itu yg sedey tu..
hhuahuahuahuahuahua(air mata membanjiri kete dah nie)

@Fat
nama tuk sape? bukan pregnantlah

@mommyYen
tgh menjaga diri sendirilah nie