MY HISTORIC MOMENTS

Friday, March 19, 2010

Kepak Ayam Dan Biskut Oreo, Apa persamaannya

Korang,

Cuber tengok nie.

Adakah ini

dan ini juga

Adakah bersesuaian di antara satu sama lain?

Rasanya cam pelik je kan. Tapi itulah hakikatnya makanan tenghari aku ari nie. Disebabkan makan kat terminal tadi x menyusuk jiwa, maka time2 tea time nie, murah je rezeki akulah. Ada je orang2 bawak makanan untuk ktorg makan kat opis.

Oreo dari oversea, chicken wings dari Pizza Hut.

Cam ne, mengancam tak?

p/s: sedap kan! terliur kah?

11 comments :

Liza said...

chicken wing best! try makan the one in Chillies, sgt sedap!

Aus MeLankoLik said...

hahahak , kak .
masuk ni akak dah buat saye mengidam makan chicken wings dengan satar kat tganu . hahahahak .

cepat2..sile belanje . hahahk

hisham said...

salam...i terliur kt ayam tu...oreo tu x menarik langsung...huhu

kak ina kl said...

salam lily..suker makan ayam ek..akak jemu pulak kalau ashik makan ayam..ayamm..ayammm

CikLilyPutih said...

@Liza
chilis punye lagi sedap ke? wow

@Aus
nanti pi tganu beli satar bebanyak ek

@Hisham
ayam memang sedap!

@K ina KL
suker makan part wings je, lelain tak suker langsung

Lanun Ranggi said...

aiyyooohh...

manyak sedap itu ciken wing

MéuzAngelo™ XXIII said...

ma'aihh.. sedap wooo..!
lebey2 lg chicken wings tuh.. perrgghh.. dh la tgh lapa ni.. cisss.. haha :p

enyheartsdiamond said...

terliur eny yg sedang lapar!!!

Aus MeLankoLik said...

ok , sy tggu hadiah dari akak. hahahak .

Alynn Notnot said...

nak chicken wing tu T______T

CikLilyPutih said...

@Lanun Ranggi & Angelo
chicken wings memang sedap, enak dimakan begitu saje.

@Alynn & Eny
nak ek? pi beli kat pasar malam. sedap oo

@Aus
ko nak hadiah kan, nanti k lily belanje chicken wings kat NZ okeh!