Monday, March 1, 2010

Aksi-aksi hotz semasa Paintball War Gathering di KKlub Taman Melawati

Sebelom berperang, gaya mesti ada dulu kan. Diorg nie kalau posing memang no. 1
Apalah agaknya si Aus pandang sampai si Eny tu suker kan. Mamat baju kuning, tolong identified sape awak ek.
Ishk si Bean nie, kene sket gaye je yang lebih tau.
si Eny terlalu suker bile si Aus sampai
Bro Eyriqazz, tengah cari apa tuh?
Hah, aku dan kenal dah mrHan. Tapi yang pakai tudung baju kotak2 tu sape plak ek. Tolong identified tau
Pojie Team. Si mrHan dah kenal cume Si Baju kuning tolong identified lagi ye
Nie aina ke? tolong identified ye

Cik Rina Salleh kite, yang jadi pujaan hati Cik Melz tau. Itu yang buat daydeck panas je hati tuh.Trus je dia balik pas Rina balik semalam tau sebab nak ikut Rina pegi 1Malaysia 1Halal Expo.

Cik Tasha kite yang serba serbi pandai pasal paintball ni tapi dia tak main. Boleh gitu?

Aku saje letak gambo2 nie supaya yang aku lom receive email tu bolehla trus cilok dari sini. Bukan apa, dalam proses nak kenal muke diorg2 nie lah.

So far dah 3-4 orang aku dah email gambo, yang lelain tu lom lagi sebab email lom kasi.

Anyway, sesape yang kenal diorg2 nie tolonglah aku ek, dah letih rasanya nak camkan muke diorg nie. Sebab apa? datang baju lain, main paintball baju lain, balilk pun dah baju lain. Pening kan? hah baru korang tau betapa susahnya nak distribute gambo kat diorg nie tau. Sesungguhnya otak aku lembap ari bile bab-bab nak mengecam muke2 orang nie tau.

p/s: penat woo, nak berkenalan dgn orang2 yang aku leh lupa nama2 diorg nie ek.

18 comments :

mrHan said...

tima kasih sbb da kenal han....yg pakai baju oren tue namae dia yob...aka yobsumo... yg gadis berbaju petak2 tue nama dia dilla aka dillawrotewutt :_

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.kak lily x lupe name kite kan kan?
.waaaaaaaa len kali buat la gath tym hairi ade
.kite takut nk g kL soang3 T___T

daydeck86 said...

agak agak la aku panaz dengan Melz
ahahahahahaa

CikLilyPutih said...

@mrHan
thks for the info. nak update pasal diorg plak

@Fat
ala jgnla sedey, nanti ktorg plan nk buat lagi utk blogger pompuan plak, nanti awak turun tau.

@daydeck
janganlah ko terasa hati.. aku sesuker nak tulis pasal ko.. baru gempak sket okeh!!

Jard The Great said...

baju kuning si yobsumo kot.. ehehe

Rina Salleh said...

rugi tak tunggu sampai habis. sob sob!

dilla said...

ye.. ye.. itu sy.. berbaju ijau kOtak.. bertudung hitam.. ehehe... meri nam dilla hey.. hik3

Fhad said...

aku nak gambo gak... aku x sempat snap pakai camera aku coz aku sebok main gak... fhadlow86@yahoo.com ok.. salam perkenalan..

Fhad said...

aku nak gambo gak... aku x sempat snap pakai camera aku coz aku sebok main gak... fhadlow86@yahoo.com ok.. salam perkenalan..

Aus MeLankoLik said...

dah taw da punca daydeck balik awal...
hahahak...
isk2..

YobSumo said...

Kak Lily! yang baju kuning tu saya YobSumo. bukan oren :) smart ahh gamba kat sini kak, nnt email eh ;)

Melz said...

adui kontroversi...marah cik epal nanti lalalalala wakkaka

Liza said...

dah lama nak try paint ball nie, tapi mcm tak branie ler pulak!

Aus MeLankoLik said...

sile doakan kebahgian kami bersama
hahahak

enyheartsdiamond said...

semua gambar cantik2..eny nk curik!!!! :D

enyheartsdiamond said...

kak lilyyyy!!!nak gambar :D

Nama :ENY
Blog : http://enykikilaladediamond.blogspot.com/
Email : erniesz@yahoo.com
Baju: BLING-BLING :)
Gambo mane:semua gambar yang ada ENY..terutama sekali yang sedang menembak target tu :D

sWeEtDaRLinG said...

selalunya gath ni gitu ler... masa jumpa gelak2 bukan main lagi, bila balik umah tgk balik gmbar dah jadi blur sebab tak ingat nama sapa2 kat situ, ramai sangat...

tapi seronokkan dapat kawan2 baru? rugi aku tak join!
sweetdarling79.com

Hanz said...

Bestnyer Lily...rindu sesangat kat Melawati..tempat lama lagi dikenang...

Me dibesarkan, bersekolah kat Melawati..my family(myparents) used to live there more than 20 years, huhuhu...