Friday, March 12, 2010

Alangkah nikmatnya kalau...

Ermm petang2 cam nie, elok buat apa ek, selain keje? Ermm apa lagi, makanlah kan.

Alangkah sedapnya, kalau dapat makan cocktail pudding tu kan. Aku penah buat sekali je, ikut resipi kat internet nie. Memang jadi memang sedap. Tapi kalau korang nak suruh aku buat balik, confirm aku tak tau langsung cam ne nak buat kan.

Nantilah, aku surf2 cari resipi nie ek. Tepek kat sini bagi air liur korang meleleh sket.

p/s: korang, ade next gath, nak suruh aku buat pudding nie gak ke?

15 comments :

helena's said...

saya lapa nihhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

BeaN MorENo said...

nak!!!

enyheartsdiamond said...

apa ni kak lily..kasi eny craving sama :D

toughcookie said...

wah... sejak dua menjak ni asyik post pasal makan... i pulak dua tiga menjak ni asyik lapo je hehe...

CikLilyPutih said...

@Juan
ala sket je psl makan kan?

@Eny @CikHel
jom makan sekali nak?

@Bean
tunggu next gath, aku bawak ek!

Liza said...

hanto ler skit kat k liza!!!

Nur said...

CikLilyPutih,
apa kata buat utk sy sbg tetamu baru blog nih..hehehehe...

selamat berkenalan!

CikLilyPutih said...

@K liza
nak sket ye, nanti kite antau kat umah tau! tunggu...

@nur
nanti klu ade next gath, awk jadi tetamu lah tau

ASaDa RyutaRo said...

waaa~ musim2 panas ni sungguh nikmat minum!! pehh!!

cik EPAL said...

lapar tiba tiba :D

CikLilyPutih said...

@Asada
memang nikmat kan!

@CikEpal
la nak ke? nanti kite antau ek

sWeEtDaRLinG said...

bila next gath...? jangan lupa ajak aku
sweetdarling79.com

CikLilyPutih said...

@Amy,
mestila aku ajak ko kan, so tungguuu

Matjoe said...

nyam2.... donut la, tayar laa...

CikLilyPutih said...

@MatJoe
bengong ko kan!