MY HISTORIC MOMENTS

Saturday, March 27, 2010

Beautiful Blogger Award

Morning bebs,

Aku dapat Beautiful Blogger Award. Hehehehehhe sukenya la hai.

Bukan sorang bagi aku award nie, tapi ade 3 orang bagi aku award nie tau. Jangan memain okeh. Bangga mak kejap tau!

Diorang yang bagi award nie ialah:-

IsaBelle

Aku rasa mesti ada lagi orang nak bagi award kat aku kan. Tapi tak perlah cukup2 la tu. Jangan tamak tau.



Wah!!! Cantik ke aku nie ek? anyway thks untuk semua yang bagi aku award nie


Ini adalah 7 fakta tentang diri saya....

1) Seorang yang suka sangat tengok tv, sampai kene marah dengan mrBig sebab dah tengah malam still tengok tv lagi. Dah nama gilatv kan. Haruslah menggila kat tv nie.

2) Isteri/Best fren/Geng gaduh dengan mrBig a.k.a hubby tercinta


3) Tak de Credit Card, bangga tau.


4) Suka online, sesubuh pagi. Time tu line streamyx best je, cepat je dapat download lagu.


5) Suka tengok ikan koi dalam kolam kat balkoni umah


6) Anak kepada seorang polis pencen a.k.a tokeh karaoke


7) Memang lahir kat Melaka tapi expert jalan2 short cut dalam JB Town. Tak caya? leh test aku tau!

okeh, aku dengan rasa besarhati untuk menganugerahkan award nie ke:-



Korang, jangan lupe jawab tau, walaupun lambat. I spotcheck okeh!

2 comments :

isabelle said...

giler garang. siap spotcheck tuuuu..
thanks for the award, btw.

CikLilyPutih said...

@Isabelle
i memang okeh! tapi mak baik nyah hehehehe