Monday, March 15, 2010

ExBF ku kawin,sedey oooo

Salam bahagia,

Ermm apa nak citer ek? Hah nie pasal semalam aku pegi kenduri kawin exBF aku si apexx nie. Hah kelakar kan? Mesti korang tak caya yang aku penah ade BF time study dulu. Maklumlah masa belajar dulu, aku nie cam setan2 sket so sapelah nak kat aku kan.

Dahlah satu class, ntah cam ne samada aku ke dia ke yang bole tersuka each other. Tapi ktorg being couple dalam 2bulan je. Pas tu, ktorg sesama sendiri mintak break. ala lecehlah couple satu class. Aku nak menggatal dengan budak archi pun susah. Pas clash tu, ktorg dah macam good fren plak. So mcm2 bendelah dia selalu borak2 dgn aku.

Bile dah graduate, ktorg jarang jumpe. Tapi bile jumpe ade je awek2 yang dia bawak tunjukkan kat aku. Mcm2lah budak sekolah, cikgu, yang best tu dia bercinta dgn budak course ktorg dulu, yang paling rapat dengan aku plak tu. Tapi kejap je jodoh x panjang kan.

Tetiba dalam 2 minggu lepas, dia invite aku ke kenduri kawin dia. Teperanjat gaklah kan. Tetiba je dia nak kawin dah, dengan orang Pahang plak tu. Uishk jauh tu, bile aku tanye, dia cume cakap " ko datang jelah kenduri aku, x yah tetanye lagi"

Ktorg pegi semalam kenduri dia dengan one of my best fren masa study dulu, Shila. Dia dgn family dia, aku dgn mrBig lah. Rupanya umah pengantin pompuan tu dekat je dgn Bentong, x yah lalu tol pun. Nie 1st time aku lalu jalan lama nie. Best gak x banyak kereta pun.

Hah inilah apexx, nama sebenarnya lain okeh!

Ktorg sampai just nice, pengantin nak bersanding. So apa lagi duduk pun dekat2 je dgn pelamin coz senang nak tengok muke comel si apex nie.

Memang x fotogenik langsung si apexx nie, geram plak aku. Senyumlah sketkan!

Hah comel gak pengantin pompuan dia, pengantin lelaki bukan main terperanjat bile tengok ktorg siap bole borak2 atas pelamin lagi. Ternyata lauk-pauknya yang cukup sedap, pekena plak dengan air tebu 3-4 gelas seorang, ermm memang superb lah. Pas dah kenyang sambil duk tersandar, apa lagi bercamwhore la plak. Tapi x banyak gambo ktorg amik coz bwk camera kecik kan, camera beso malas nak bawak, tambah plak hujan panas lepas diorg sanding.

Cantikkan! Tapi pelamin tu merah sangatlah, tenggelam perantin tau!

Ko tengoklah mr Big amik gambo. Padahal aku lom ready lagi. Kelakarkan! Bengong arh

Abis tu trus balik jelah. Nama pun dah kenyang kan. Sampai umah trus jadi ular sawa bergolek2, dua2 org ikan buntal yang comel nie tido okeh!

p/s: nanti aku citer lagilah pasal ex-BF aku ek!. Baca citer sebenarnya tau.. Korang nak tau tak?

13 comments :

enyheartsdiamond said...

hensem je apexx tu :))

enyheartsdiamond said...

hensem je apexx tu :))

Natasha said...

wahhhhhh!!!! tahniah2 ex dah kawin...so selamat lah hati MR big tuh kan..hakhakhak

mommyYen said...

hihik cik lily..kalo saya di invite kenduri mr x,saya kompom tak pg punyer..maluuu :p

hisham said...

salam...ensem si apexx ni...hehe

Matjoe said...

moga pengantin dpt pergi jauh....

helena's said...

kalau exboy cikhel anta kad kawen.sumpah pengsan!

CikLilyPutih said...

@Eny
memang jadi rebutan ramai masa kat college dulu. ensem!

@Tasha
selamat? blom lagi ade 2 lagi exBF lom kawin tau kahkahakhakhak

@mommyYen & CikHel
memanglah segan tapi dah memberkan, pegilah

@Matjoe
perantin je dtg pegi jauh, aku ko tak doakan ek?

@Hisham
ensem sesangat!

noor afzan said...

ruginye..ensem tu apexx..
hehe~

Liza said...

nak buat camne kan, dah takde jodoh....

BeaN MorENo said...

romantisla...hak3

CikLilyPutih said...

@NoorAzfan,
apa kan daya masa x akan kembali huhuuh

@Liza
tak perlah. i ok je

@Bean
romantis ko.. malu aku nie tau

Matjoe said...

@lily - ko dh sukses dah. ok laa wa doa lu sekali lagi pegi jauh. ahakss