Monday, March 22, 2010

No Sweat

Salam mesra yang ku berikan,

No sweat? ko tau ke ape? Tiada peluh lah. Ishk tak kan itu pun tak tau, kalau tak tau gak pegi kat Google Translate. Nanti keluarlah, apa maknanya kan.

Nie pasal peluh nie, biasalahkan semua orang berpeluh. Kalau tak peluh tu tak tau species apa plak tu kan.

Tapi orang berpeluh nak banyak kategori. Ada yang peluh tapi tak berbau dan ada yang berpeluh tapi baunya ya allah boleh pengsan lah. Pas tu plak, tak semua orang kuar peluh kat tempat yang sama, ada yang kepala je peluh2, ade yang ketiak basah dan ada plak yang satu badan basah disebabkan peluh.Agaknya hormon x berape stabil kot kan

Nak2 mrBig, ya allah dia nie memang kuat peluh. Kejap je dah peluh, kekadang tu pas mandi pun dia boleh berpeluh. So far kalau dia berpeluh taklah busuk sangat lagi kan. Kalau busuk gak. aku suruh je dia pakai nie.

Tapi dia memang pakai barang2 dari Adidas pun. Selain dari toiletries, baju, seluar, kasut semuanya Adidas. Maklumlah orang sukanlah katakan.

 
Apa-apa pun, aku nak promote kat korang jangan lupa tengok Project Alpha Season 2 nie. La korang tak tau ape bende nie, hah korang click kat sini:-

Korang tengok dulu, nanti korang tau lah project apa nie tau! Project nie start bulan April 2010 nanti.Project nie dapat tajaan P1wimax dan MAS (dapatlah aku terbang2 ke awan ek) dan dipersembahkan oleh Adidas Action 3 (ermm bertambah2 lah wangi mrBig kan!)
Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1wimax and MAS. Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions

p/s: pics credit to Google.com

7 comments :

kak ina kl said...

salam..semuga berjaya..

BeaN MorENo said...

yeay!!!lily dah buat tiru jela

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

gudlak sis!

CikLilyPutih said...

@k ina Kl
sesame good luck ek

@Bean
hah sukerati ko lah, janji menang kan!

@Fat
sesame kite tau!

helena's said...

semoag berjaya kepada saya.hahaha

Lady of Leisure said...

wowww... all the best to u yeah...
:)

CikLilyPutih said...

@CikHEl
kitesesame menang ek!

@Lady of Leisure
jom arr join sekali. kan best!