MY HISTORIC MOMENTS

Wednesday, March 10, 2010

Aktiviti Masa Senggang

Salam bahagia,
(aku makin suker tulis nie, cam baca berita plak kan)
Aku di tagged!!oohh..tidakkkkk
Apa bende plak aku nak buat nie ek? hah kenalah menjwab soalan2 yang diberikan oleh Cik Tasha kite nie.

BAIKLAH, baca nie:-

- Katakan sesuatu mengenai org no.5 (aku pun yang jadi mangsa tagged no 5)
Dia sedang sgt excited tunggu episod demi episod drama bersiri. Ye betul. Dengan tabahnya aku membaca tanpa jemu. Thks Tasha

1 - Adakah anda rasa HOT???
Memang aku tengah HOT nie, sebab time makan aku dicuri oleh bos aku.

2 - Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!
Yelah kejap tau
3 - Cerita pasal gambar
Ktorg pegi bercuti di tempat koboi. Kan dah citer kan

4 - Bila kali terakhir anda mkn pizza?
Pizza Hut 28th Feb 2010, Domino 2nd January 2010

5 - Lagu terakhir anda dengar
Keabadian Cinta - Annuar Zain

6 - Ape yg anda buat selain menyelesaikan tag ni
Sambil bukak pintu opis bile org ding dong

7 - Selain nama sendiri, anda di panggil nama ape?
Dear (mrBig panggil) Jaja(family panggil) Diejay(coursemate panggil)

8 - tag lg 8 org
~ Nia~
~Amy
~Daydeck~

~SumiJelly~
~CatlinaFly~
~K ina KL~
~MatJoe~
~PojiePooh~


9 - Siapakah org no.1 kpd anda
mrBig cakap dia cam cikgu PBSM

10- Katakan sesuatu mengenai org no.5
Dia ada kedai gambar yang tengah hangat mempromosikan barangan


11 - No.3 ade hubungan dgn sape?
Mestilah dengan Honda kesayangan dia tu


12 - Bagaimana pula dgn no.4
Hubungan dengan laki dialah, tak kan dengan mrBig plak.

13 - Pesanan kepada org no.6
Masaklah bebanyak dan panggillah ktorg datang umah makan ek!

14 - Kata2 cinta utk org no.2
Selamat bercinta. La kata2 cinta tu kan

15 - Adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan
Dua2 baru jumpe sekali je.



16 - Berikan 5 yg anda tau tentang org yg mengtag anda
Seorang blogger yang aktif
Seorang isteri yang tabah
Seorang yang pandai main paintball
Seorang yang penyayang, sebab dia ade sugar glider. I like



17 - Persamaan antara KAMBING dan LEMBU
Disembelih bile hari raya korban

18 - Perasaan anda wat tag ni
Perasaan ape, banyak lagi nak kene siapkan tag nie. arghhh



19 - Adakah anda tau si Razman itu sengal
Radzman yang mane satu nie? BIL aku tu ke?

20 - a)GAY or b)LESS
Ko giler ke ape? mane ade


Tash, aku dah settle satu hutang tag dengan ko. Ade lagi 2. Jap lagi aku antau ek

p/s:penat gak nak jawab semua soalan nie ek? Korang pun cepatlah jawab tau!


2 comments :

yangyuyu said...

hehe suka akt makan@ especially free

detox @ nyah toksin

Natasha said...

hakhakhak...buat yer jgn tak buat...sambil buat tuh sambil2 ler minum cofferr starbuck free tu yer....hahahahah