MY HISTORIC MOMENTS

Tuesday, March 30, 2010

Anugerah BuatMu KengkawanKu


Anugerah buat kamu
Wah... Aku dapat anugerah, hadiah, dapat award, best..best.. tapi award yang mcm ni yang buat aku pening kepala. Kenapa? jom usha kenapa? aku dapat anugerah ni dari sape lagi Cik Tasha
soalan 1 : 3 names in your massage inbox,hp ke social profile ?
My mrBig
• My Siblings
• My Gengs

soalan 2 : Your main Ringtone.
Michael Buble - Quando,Quando,Quando

soalan 3 : What u did at 12 last night?
Tengok Tv, baru abis tengok CSI NY

soalan 4 : Who was the last person you went out with? where?
Hubby a.k.a mrBig- Austin Steak House, apa lagi makan lah

soalan 5 : The colour of the T-shirt you're wearing now.
white

soalan 6 : The last thing u did.
Masukkan swimsuit dlm laundry bag untuk dibasuh dalam washing machine

soalan 7 : 3 of your everyday favorite items.

Astro,PS2,DVD

soalan 8 : The color of your bedroom.
Pink, sweet kan!


soalan 9 : How much money in your wallet now?
Ade RM2K coz esok nak renew roadtax dgn insurance kete

soalan 10 : How's life?
Happy, happy dan happy

soalan 11 : your favorite song..
Lagu-lagu yang menenangkan hati dan jiwa dan juga lagu2 yang boleh buat aku melalak2.

soalan 12 : What will you do next weekend?
Kuantan - Kuala Kemaman. nak pi makan Satar lagi

soalan 13 : When was the last time you saw your mum.
3minggu lepas, aku balik kampung bawak dia pi Mydin beli makanan kucing

soalan 14 : where is she now?
Dia ikut ayah aku pi berniaga karaoke

soalan 15 : when was the last time you talked to your parent?
La baru tadi, sesaje kacau tadi, tanye dah makan ke lom

soalan 16 : Who is the last person that talked with you last night?
Hubby aku lah

soalan 17 : where did you have dinner last night?
Kat umah, ade makan2 dengan family malam tadi

soalan 18 : The last surprise you got.
surprise ?? Nuffnang anta invitation.

soalan 19 : Last thing you borrowed from your friend.
X ingatlah coz dah lama x pinjam barang dengan orang

soalan 20 : Who is your bf/gf or husband/wife?
En Syaiful Ridzman a.k.a my lovely mrBig

soalan 21 : what do you feel now?
Rileks, enjoy depan PC nie sambil nyanyi lagi 21 Guns

soalan 22 : wanna share with who?
x nak share dengan sesape lah. lecehlah.

soalan 23 : who knows your secret?
secret ? nobody but you

soalan 24 : they keep your secret?
mane ade orang simpan rahsia aku nie.

soalan 25 : Are you angry with someone?
Tak delah, lom lagi rasa nak marah dengan orang

soalan 26 : what do you order at McD?
Spicy McChicken

soalan 27 : The last time you felt so sad..
Masa mrBig bising kat aku, asyik beli buku tapi x baca buat penuh rumah je

soalan 28 : mahu tag?
Haruslah, akan ku tag mereka yang sesuai.
Hah korang, sila jawab tag aku nie. 
Matjoe
Cik Nana 
Makdara Terdiva 
Asmahani 


Kengkawanku, sila jawab dengan tenang dan betul okeh. Jangan lupa, aku buat spotcheck tau! (Dah macam pengawas kat sekolah plak ek)


p/s: pas nie confirm, ramai gile akan tag aku balik. ishk padan muke aku kan!


8 comments :

unlisted_one said...

uik, ade spotcheck ke? huhu,..harus kena buat jgk nih.

thanks ya!

owh,paling penting, thanks to u & hubby for coming to the wedding, both of u really make my day!

Matjoe said...

Ada masa aku jawab.

isabelle said...

hoh? ur mom berniaga karaoke?

p/s: i love kemaman's satar too. kalo kat kuantan, sanggup menyimpang ke kemaman.

makdara terdiva said...

akan mami jawab tag ni setangkas yg boleh..hohoho!

helena's said...

fuhhh seb baik tak kene..hakk

CikLilyPutih said...

@CikHel
ade lagi nanti kene ek!

@Matjoe
jgn lupe tau

@Nia
hah jgn lupe buat. thks gak coz jemput ktorg

@Isabelle
my mum PA tu my dad si tokeh karaoke

@Makdara
ok, akan ditunggu

AA said...

ciklily, silalah spotcheck sekarang ye.. sorry lambat.

hen party said...

Thanks for sharing this nice information.I like this post.it is a funny blog.I enjoy to reading this blog..