Wednesday, March 24, 2010

Terima Kasih PengikutKu

Salam korang,

Hah, apa yang aku fikirkan sampai buat keputusan nak bagitau korang semua nie?

Sebenarnya cam nie, disebabkan aku boleh terlupa apa yang aku nak tulis untuk hari nie(padahal dah ingat semalam, tapi buku nota tertinggal kan umah plak). So aku tulis jelah pasal bende2 I follow u, u follow me lah.

Selain dari Bean, Aus,K ina KL,Daydeck, Bro GTO, Eny ,Tasha,PojieMelromeo,Cik Hel, Fat & Hairi, MatJoe yang selalu sekodeng blog aku ari2 sambil tinggalkan komen yang kelakau2 sesangat.

Ada gak orang2 yang sudi2 lepak2 kat blog aku nie. So kat bawah nie ade senarai orang yang memfollow aku:-

http://malinot-malinorte.blogspot.com/
http://liza365.blogspot.com/
http://penyapu-terbang.blogspot.com/
http://mamaadablog.blogspot.com/
http://inilahakuameera.blogspot.com/
http://ceritera-sindarela.blogspot.com/
http://sayangkema07.blogspot.com/
http://arena184.blogspot.com/
http://tetikuskukus.blogspot.com/
http://mumyshaneqeisha.blogspot.com/
http://harizpohsudah.blogspot.com/
http://ajwinajeera.blogspot.com/
http://mybloggerunited.blogspot.com/
http://gadis1810.blogspot.com/
http://darlingnathaniel.blogspot.com/
http://kulihatbintang.blogspot.com/
http://diaryumi.blogspot.com/
http://elissmie.blogspot.com/
http://www.kenalikomputer.com/
http://mkajunai.blogspot.com/
http://miezaniera.blogspot.com/
http://miabellymushkin.blogspot.com/
http://helomilothehamster.blogspot.com/
http://faye0504.blogspot.com/
http://myjazmanie.com/
http://alimaz.blogspot.com/
http://sfbabysofia.blogspot.com/

Selain mengucapkan ribuan terima kasih, kerana sudi menepek kat blog aku siap dgn mengikut perkembangan hidup aku seharian, aku akan tinggalkan nota2 kecik kat blog korang sambil berblogwalking okeh!(mane boleh cakap rahsia!)
Tapi ada gak yang follow aku, tapi x nak aku view blog diorang. Kenape ek? Maybe nak privacy kot. Ala tak perlah, aku okeh je.

Sesape yang rasa link dia tertinggal dalam list nie, sila letak kat ruangan komen ek!

p/s: untuk orang lain, nak tau note kecik tu ape, meh sini aku nak tanye korang follow aku ke?

21 comments :

Alynn Notnot said...

heee, takde hal punye ;)

Jogger said...

hahah entry yg hampir sama...

Natasha said...

nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

www.onetasha.com

CIK NANA said...

woot woot!
Na pun follow ini blog!

http://warkahbuatbulan.blogspot.com/

makdara terdiva said...

eh..nama mami pon ade la...makacih cik lily... :D

helena's said...

nota kecik..wow!!

CikLilyPutih said...

@Alynn
thks tau, saya dah click nuff awak dah

@Jogger
ye ke? nak baca gak lah

@Tasha
aku dah click nuff ko dah

@Nana
alamak cam ne leh lupe nie, mampus kene marah nie.. ok dah add dah

@makdara
kite dah click pun nuff

Lady of Leisure said...

semoga terus berbelog...
:)

Liza said...

u follow me, i follow you....

kak ina kl said...

salam lily..nasib baik nama akak ado..kalau idak tak kawan ...

unlisted_one said...

i punya link takde...sobs..tapi takpe..its ok lah.

wah,..dah 74 followers ni, meriah. hehe.

CikLilyPutih said...

@L of leisure
thks. kem salam molly

@Liza
thks k liza

@K inaKL
hampir terlupe tau memula, nasib baik ingat, kang x dpt jemputan makan2 ek

@Nia
alamak cam ne, leh terlupe nie. tak per kite dah click kat awk pun nuff.

enyheartsdiamond said...

eny pon follower apa :(

Nazatul shima said...

wah...tahniah..da ramai followers..:) keep blogging ok!:)

isabelle said...

woit...cop!cop!
mana i punye link ah?
hehehe

CikLilyPutih said...

@Eny
k lily dah tinggalkn nota kecik sambil click kat nuff awk lah

@Shima
kit pun dh tinggalkn nota kecik, sambil click nuff. thks 4 following

@Isabelle
jgnlah marah, terlupa lah. tapi dh click yr nuff. thks tau!

Asmahani said...

cik lily, saya tak tekan button follower tu lagi ek? tapi saya mmg baca updates dari blog ni sebab dah ada dalam bloglist saya.. :-)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.syg kak lily! :-*

CikLilyPutih said...

@Asmahani
takpe x follow pun okeh, janji baca tau

@Fat
k liy pun syg ko gak! baju pepel satu!

Anonymous said...

I was able to find good advice from your blog posts.

Visit my blog :: Car Town Promo

Anonymous said...

I really like your writing style, fantastic information, appreciate it for posting
: D.

Review my website :: psn code redeem