Friday, March 5, 2010

Friday Nite Datang Lagi

Ermm apa nak buat ek? friday nite nie..

maybe aku akan melayan video2 lucah citer omputih yang dibeli semalam

dengan BARBICAN sambil bercheers2 dengan mrBig kot.

So everyone, cheers! esok cuti

8 comments :

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.esok kite ade ceramah dr pukul 830 pg smpai 630 ptg T_________T

Eyriqazz said...

fuhh,dah lama tak layan movie...sorry lily,terjah tu mungkin lewat skit..apapun,terjah tetap terjah..sibuk adik nak kahwin next week...

Jogger said...

babrican... sedap woo... i loikeeeee epal

Jogger said...

oh yer... thanks for the pic

Fid said...

mende ayer tu apa sebenarnya erk??apa rasa?belanja satu!hahahaha

CikLilyPutih said...

@Fat
kelas ke? ape barang..

@Eyriqazz
ala tak per, i ok je..

@Jogger
suker epal ke? i suker rasberry. beli je kat kedai bawah umah nie.

@Fid
nak ke? nanti ku anta pakai JAL trus ke kilang k FId ek!

Matjoe said...

luv barbican too.
last week pon aku tgk movie. aku terbeli paranormal activity, mmg tak best :(

CikLilyPutih said...

@MatJoe
samelah, sedapkan.
paranormal activity? nasib baik aku tak beli.