MY HISTORIC MOMENTS

Monday, March 1, 2010

Aksi-aksi Hot di Paintball War Gathering

Salam bahagia, (mula mengarang ikut format penulisan yang Si Melz bagi tuh)

Oleh kerana mrBig aku suker sesangat amik gambo bebudak nie. Ini adalah antara aksi2 panas yang dirakam oleh beliau.

Memandangkan tempat bergambo adalah terhad dan orang pun x ramai, maka pelbagai aksi di amik semasa acara penutup event nie.

Apa-apa pun korang layanlah gegambo sekumpulan bebudak sewel nie.








Nampak cam sama kan? Tapi berbeza sebenarnya. Cube korang perhatikan betul2.

Hah, nampak kan?

Kalau nak cilok pun boleh tapi mintak kerjasama tolong bagi credit kat aku ek on behalf of mrBig lah.

Dan sesiapa nak gambo lagi sila komen tapi syaratnya sila baca entry terdahulu dulu tau, then baru komen..
Ingat tuh!

p/s: still dlm proses mengumpulkan semua email untuk di hantar ke tuan punye muke. Cepat tau!

9 comments :

mrHan said...

hehe..han da bt entry guna gmbr kat blog k.lily...tapi siap ngan credit skli k... :D tima kc

CikLilyPutih said...

@mrHan
nanti k lily email kat awak gambo2 lelain ek... so tungguuuu

||| PöJìé PööH ||| said...

hepp sewel katanyer..
bukan Pojie k..
Pojie cute!
wakaakk!

helena's said...

sumpah comel!haha

YobSumo said...

pergh best2 gamba kat sini!

Aus MeLankoLik said...

kenapa muke saye spastik ?

mrHan said...

arigato...saragne k.lily... han tunggu :D

Epul Azimi said...

Wahh,enjoy nye korang...:)

Natasha said...

nak sume pic..... cam biasa tolong emil k...muahhh cyg lily



sue.eternity@yahoo.co.uk