Saturday, August 4, 2012

Premiere Screening Of Step UP Revolution

Hi Korang,

Last week aku dapat jemputan ke premiere screening filem Step Up Revolution di Cathay Cineplex kat The Curve Mutiara Damansara. Lama tak pi tengok wayang free ni. Best

Tak ramai yang aku kenal masa beratur amik tiket, majoriti cam blogger baru je.

Ok dah, jom layan sinopsis filem Step Up Revolution ni


The Mob sets the dancing against the vibrant backdrop of Miami. Emily arrives in Miami with aspirations of becoming a professional dancer and soon falls in love with Sean, a young man who leads a dance crew in elaborate, cutting-edge flash mobs, called "The Mob". When a wealthy business man threatens to develop The Mob's historic neighborhood and displace thousands-of people, Emily must work together with Sean and The Mob to turn their performance art into protest art, and risk losing their dreams to fight for a greater cause.

Bagi Aku :


Macam tengok filem muzikal je, mostly pasal flash mob dan tarian je. Jalan cerita mudah nak paham. Percintaan anak muda masa kini yang berlainan darjat. Satu kaya satu miskin yang akhirnya... jeng jeng jeng...

Pi tengok nanti kat wayang ek, kang kalau aku citer dah tak best plak kan.






Heronya sangat hensem dan heroin pun boleh tahan cantik jugak. Dari segi tarian memang terbaik lah, sangat cantik dan sangat smooth. Sampai step yang di kareograph tu tak terfikir dek akal. Best lah

Cam biasa Mr Big kat 4/5 star. Okla tu kan.



By the way, thanks to Nuffnang yang sudi menjemput ktorg ke premiere screening ni. Eh, bukan setakat tengok wayang FREE malah dapat juga merchandise filem ni kan.




2 comments :