Sunday, August 26, 2012

Tengok Orang Jepun Hensem Main Drum

Hi Korang,

Sepatutnya time raya ni mestilah dapat jemputan pi open house kan. Ini tidak, dapat jemputan tengok orang Jepun main drum plak.

Ishkk weird kan.


Itulah, orang Jepun pulak yang jemput ktorg tengok diorg perform main gendang beso ni kat Plenary Hall, KLCC jumaat lepas.


Ini first time ni, not bad jugak. Yang best tu drummernya hensem-hensem belaka lah.

Terus jadi cinta dengan Drum Tao ni

Ok nanti sambung lagi, nak pi jalan raya jap ek.



3 comments :

scha cha said...

hahaha..
camna diorg bleh jmpt plak nie?
xaci btl! :P

boni kacak said...

wah... pandai dorang ni tarik pengunjung2 wanita.heh heh

Nurul Akmal said...

memang hensem.. hehehe