Tuesday, August 28, 2012

Kao Biore Body Powder Wipes, Rasa Sangat Segar Dan Nyaman

Hi Korang,

Selalunya wipes ni untuk baby je kan? Alah yang mak-mak guna lap kat baby punya tut tu kan. Kalau ada untuk orang cam kita ni hanyalah face wipes yang bersihkan make-up jelah.


Now, Body Powder Wipes? Biar betul.

First time dengar ni.


Memang pun, inilah dia Kao Biore Body Powder Wipes

Ianya berfungsi bukan setakat buat lap muka sahaja malah boleh lap any part of your badan. Tak kira kat situ ke sini ke atas ke bawah ke kan, semua boleh. Ketiak lagilah boleh kan.


Tisu lembap ni dapat memberi kesegaran kepada badan akibat perpeluhan yang banyak. Kat opis ke, lepas Aktiviti bersukan ke kan. Kalau korang balik-balik berjalan, tup-tup dalam kereta muka dah start gatal. Bolehlah lap dulu dengan Biore wipes ni. Dijamin melegakan kerengsan kulit time tu jugak.


Bawa pi holiday best gak ni kan. Ada 10 keping tisu dalam setiap pack.


Terdapat 2 wangian iaitu Fresh Citrus dan Fresh Soap. Dua-dua sedap je baunya, rasa cam nak makan je. Aku lebih sukakan Fresh Soap sebab baunya segar je.


Agak cantik juga packgingnya, pink dan hijau lembut sesuai bagi anak gadis yang menggunakannya. Alah orang lelaki pun boleh pakai gak. Kalau malu nak bawak, korang buka je sampul tu kan.



Lepas aku lap muka aku tadi, memang rasa segar dan nyaman je, kira macam baru pas mandi gitu. 


Sukerlah, perasan jadi cantik plak sekejap lah.










6 comments :

cik chinta said...

wawah..cmbes

Nurul Akmal said...

Cam selesa jer tgk gambar akak.. heehehe..

hazman aka species1980 said...

hURMM.... kalau rasa ngantuk kat opis boleh la nak guna benda alah nie kan... heheheeh

CikLily Putih said...

@cik cHintaa
memanG best pun khakhakah

CikLily Putih said...

@nurul
k lily kan memang pandai bab-bab menselesakan diri ni khakak

CikLily Putih said...

@Hazman
memanG pun, seGar dibuatnya