Tuesday, August 14, 2012

VIDEO | 'We Want FIBER' Picket Di P1 Paddock HQ

Hi Korang,

Pagi tadi masa aku ke P1 Paddock untuk pi tanya mengenai product P1 ni, tup tup ada picket plak kan depan ibu pejabat P1 ni. 


Ramai jugak orang duk berpicket mengenai service 'FIBER'. Katanya syarikat telco lain pakejnya agak mahal dan meminta pihak P1 untuk memberikan harga yang terbaik.

Jom layan video ni ek. Ini yang sempat aku record ye. Sorry gambar agak tak cantik coz pakai camera biasa je kan.



Masa ini diorg ni tengah duk bising-bising mengenai 'We want FIBER' ni, angkat sepanduk lah memacam lagi.




CEO of P1 Mr Michael Lai turun untuk tengok apa yang berlaku dan try tu negotiate dengan crowd yang lain nie




Akhirnya, Mr Michael Lai memberi kata putus dengan menawarkan untuk service 'FIBER' ni dengan harga serendah RM99 per month.


Hah ko macam tu sekali kan, orang ramai yang nakkan service 'FIBER' ni kan. 

Begitu taksub sekali dengan internet lah.





2 comments :

cik yuyu said...

salam singgah sini.. n follow..

Eyriqazz said...

haha..tektik p1 ni hire diorang konon2 ada piket..hik3...