Friday, August 10, 2012

Buffet Ramadhan 2012 @Shazana Pau Shop & Cafe, KL

Hi Korang,

Lama plak tak tulis pasal buffet ramadhan 2012 ni kan. So kita sambung balik lah ye. Now bukan makan dihotel but di Shazana Pau Cafe di Kampung Baru, KL.

Actually tak plan pun nak ke sini but ktorg asyik tak jadi je nak pi buka dengan my MIL so kira cam plan last minit gitu lah kan. Nasib baik tokeh kedai ni kawan Mr Big so terus je call then buat booking. Syukur ada tempat lagi kan.


Not bad jugak, orang tak berapa ramai gitu lah maybe sebab weekend kot ramai buka kat umah bersama family agaknya. 

Ok dah jangan nak melalut, meh tengok gambar makanan ni ek





Ok meh tengok, main dish plak







Now, dessert plak






Ok kan. Simple je. Macam pi open house time hari raya je. Menunya simple dan setiap hari bertukar-tukar.

Tapi memang sedap. Bertambah-tambah ktorg makan. Sorrylah ye gambo ktorg makan tak de pun sebab boleh terlupa nak amik plak kan.

Harga buffet ramadhan di Shazana Pau Shop & Cafe ni RM25 seorang untuk dewasa. Murah sangat kan. Mana boleh dapat harga sebegini dalam KL nie, especially kat Kampung Baru kan.

Nak ke sini, jom lah



  • 77-E,Tingkat Bawah,
  • Wisma Yayasan Terengganu,
  • Jalan Raja Alang, Kg Baru,
  • 50300 Kuala Lumpur, Malaysia
Tel : +6012-9442495/6010-4343634





Sesuailah kalau nak bawah keluarga yang ramai untuk berbuka puasa di luar kan. Murah pun murah harganya.


Seronok dapat cerita pasal makan, sangat mengembirakan.







10 comments :

ellaNadj said...

Tempat lepak saya hehari ni kak hehehe..

Eyriqazz said...

fuhh,murahnyaaa... bolehla terjah kalau camni

hazman aka species1980 said...

memang murah la beb... tang udang tu nampak menarik untuk ratah....hehehe

Nurul Akmal said...

semuanya nampak sedap... Tu laksa yer Kak lily..sedapnyer..

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

RM 25 consider murah tu.
Seriously dia punya desserts nampak menarik :)

CikLily Putih said...

@ella
wah bestnya.. dekat dgn tpt awak ek

CikLily Putih said...

@eyriqazz
itulah dah lah dekat dlm KL kan

CikLily Putih said...

@hazman
aku bedal udang tu tak ingat berape ekor tah

CikLily Putih said...

@Nurul
lakso johor.. sedap kuahnya

CikLily Putih said...

@Zara
memang pun, dessert tu yg buat hati tertawan hkehkahkahkha