Saturday, August 25, 2012

Bubbles & Bites @ Genting Highlands

Hi Korang,


Rupanya ada restaurant terbaru di Taman Tema Genting Highland ni iaitu Bubbles and Bites. Wah, nama je menarik kan for sure menu pun mesti awesome kan.


Bubbles & Bites ini baru je dibuka pada 4hb Julai 2012 hari tuh. Para pelanggan boleh menikmati kenakan makanan ala barat dalam suasana yang tenang dan cozy. 

Antara yang di hidangkan adalah


Pizza Carnivore 
Pizza Carbonara
Home-style Macaroni & Cheese
Al Dente Spaghetti
Our ‘Simply Fresh’ Burger
Parmigiano Burger
Philly Cheese Steak Sandwich
Fish and Chips
Braised Lamb Shank
Whole Roasted Kampung Chicken
Traditional Tiramisu
Trio of International Dough Fritters 
Signature Hot Chocolate









Restoran ini dibuka dari 

Isnin hingga Khamis (11am - 12 midnight)
Jumaat hingga Ahad, Cuti Umum ( 11am - 2am)

 
Nak tau lebih lanjut meh klik kat website ni ek.



Mesti sedap kan.


3 comments :

boni kacak said...

wah..sempoilah restoran ni

missyblurkit said...

yippee ada resto baru untuk dicuba kat Genting.

Kian Fai Koh said...

fuhhh macam sedaappp :PPP