Monday, August 27, 2012

Sukanya Lina Teoh Dengan Samsung Eco Bubble

Hi Korang,

Aku memang teringin nak mesin basuh yang ade cermin (front load) kat depan tuh. Macam seronok je kan, bila dapat tengok kain berpusing-pusing dengan sabun tu kan.

Boleh nampak segala-galanya

Nie korang tengok video ni ek.



Bila aku tengok video youtube pelakon LINA TEOH ni mengenai betapa sukanya dia dengan mesin basuh Samsung ECO BUBBLE ni, rasa cam best plak lah.

Tup-tup macam nak paksa je Mr Big angkat satu letak kat rumah ni.

Mintak-mintak dapatlah ye... Amin..



5 comments :

hazman aka species1980 said...

Dah lama sungguh tak tengok teknologi mesin basuh nie... SAMSUNG ECO BUBBLE memang terbaik laaa

Nurul Akmal said...

Nurul doakan Akak berjaya pujuk Mr. Big.. :)

Myvitrd said...

minta mr. big belikan yang baru.. heheeh

YaNa Yassin said...

Rumah kita mmg guna Mesin basuh masuk dari depan. Lebih jimat air.

Anonymous said...

berapa ek harga ni?