Friday, August 24, 2012

We Love Funky Spec!

Hi Korang,

Ramai jugak aku duk perhatikan pakai spek hello kitty ni, especially anak-anak dara hijabster masa kini. Memang ko, memana pergi ada je yang pakai kan.

Tak tau cam ne rupanya spek nie, meh tengok model aku bergaya dengan spek ni.

 
Mr Big bukan main suka lagi dengan spek ni

Aku pun suka gak yang kaler kuning bentuk love ni

Aku pun duk terikut-ikut dengan trend ni. Sempat jugak aku sambar 2 jenis funky spek ni. 




Comel dan cantik malah cute plak tuh. Suka sangatlah. Boleh melaram sakanlah raya ni ek.

Jom melaram!





2 comments :

boni kacak said...

wah...teringin jugak la nak pakai..haha

KiD said...

hahahahaa... giler best beb!!!