Sunday, August 5, 2012

Jemputan Menyaksikan Pertandingan 'LIVE' Badminton Olimpik Akhir

Hi Korang,

Ramai yang tahu hari ini adalah penentuan akhir samada negara kita berjaya mendapatkan pingkat emas yang pertama bagi sukan olimpik di London dalam acara badminton perseorangan.


Perlawanan di antara musuh tradisi dunia Datuk Lee Chong Wei dan Lin Dan dari negara China. Mesti sengit lah nanti agaknya.


Yang best tu aku dapat 2 jemputan untuk menyaksikan pertandingan akhir ni secara LIVE di 2 tempat. Satunya di Laundry Bar, The Curve dan satu lagi di Tapas, Micasa Hotel KL. 

Kedua-dua jemputan tu dari company yang selalu aku deal dalam projek blog aku ni.

Ishkk pening aku dibuatnya, dua-dua offer menarik dan lagi plak aku baik dengan mereka ni. 

Ermm payah cam ni ek, ditelan mati bapak di luah mati mak..

Korang rasa cam ne ek? ermmm

p/s : Hopefully Datuk Lee Chong Wei menangla ye. Dapat jugak tengok nama Malaysia ada dalam carta pingat Olimpik 2012 tu  ek


7 comments :

Fazrol said...

Bahagi 2 ja..
he he eh..

Sop said...

satu cik lili pergi, lagi satu bg Sop pergi.. hehehe [joking]
explain dorang pasto dorang faham

Myvitrd said...

Pegi mana yang dekat dengan rumah ciklilly.. dapat juga jemputan dari samsung tu.. tapi macam tak free rasanya sebab aku keje hari ni

Rawlins byRawlins said...

Doakan!
Boleh dapat BR free on 8th
Hahahaha
Moga Malaysia tersenarai dalam Olimpik

Nurul Akmal said...

yang curve tu bagi nurul... Hehehe

X sabar nak tgk, bakal emas pertama dari malaysia..

KiD said...

aku pun dapat... tapi tak dapat pegi. sebab ada jemputan lain. huhuh

Ma'am IEDA said...

bukan rezeki mesia nak dapat gold... huhuuu... apa2 pun tahniah buat LCW.