Friday, August 24, 2012

Kad Raya Dari Blogger Peminat Setia

Hi Korang,

Terlupa plak aku nak cerita pasal ni. 

Aku dapat kad raya ni sebelum raya hari tuh. Ntah cam ne terlupa nak post entry kan. Agaknya dek sibuk sangat nak raya kan.

Alah aku dapat 2 keping je bukan banyak pun.

Ini dari Bella Enveenus.


Tuan punya www.enveeus.com
Dia ni salah sorang blogger yang aku kira dah lama jugak aku kenal. Siap dah pi spa dia lagi untuk merehatkan diri kan. Peramah orangnya


Ini dari Hamzah Ian.


Tuan punya www.terbangtinggi-tinggi.com 
Glamer gak mamat ni di blognya. Rasanya semua bebudak blogger suka lepak kat blog dia sebab dia suka mengarut yang bukan-bukan tapi best. Aku memang one of the loyal reader kan. Bukan setakat dapat kad raya malah dapat sampul duit raya sekali tau.

Terima kasih aku ucapkan kepada mereka berdua atas tanda ingatan kat aku ni kan. Maklumlah siapa aku cuma blogger picisan je hehehheeh.

Ingat tahun depan aku pun nak print kad raya sendiri gak lah. Mesti best kan.



6 comments :

Marya Yusof said...

As salam Cik Lily,

Lama dah tak dpt kad raya... :(

Cantiklah kad raya & sampul tu... me gusta :))

isabelle said...

slmt ari raya, beb.
wpun aku tak hantar kad..sebab kat adelaide ni xde kad raya.hehe

hazman aka species1980 said...

Mejah kata suruh isi duit dalam sampul pastu resent kat dia balik....hahahaha

Azura Mendezz said...

Tu la kan...sekarang ni byk eletronic eid card je..
Dezz pon dapat sekeping je raya ni..
hihihih!
Salam lebaran.. =)

KiD said...

mana kad raya saya? hehehehe

Denaihati said...

Tahniah. Cantik molek kad raya tu. Selamat hari raya n maaf zahir batin utk ciklily puteh sekeluarga