Monday, August 27, 2012

“10 entri terbaik Denaihati”

Hi Korang,

Bila nampak bloGGer DenaiHati buat contest Bonus Raya Aidilfitri 2012, terpanGGil rasanya untuk join contest ni.


Lalu aku memilih kateGori 'Penulis Jemputan'. Aku rasa denGan adanya column ni, aku dapat berkenalan denGan lebih ramai laGi bloGGer lain denGan erti kata lain, membuat networking la kan. LaGi plak aku dapat menambaHkan laGi ilmu bloGGinG aku yang sangat cetek ni kan. 


Ini di antara entry yang aku Gemari di column Penulis Jemputan ni.












Rasanya 10 entri ni memanG sesuai baGi aku yanG daHaGakan ilmu bloGGinG ni.


 “Bonus Raya Aidilfitri 2012 untuk semua Rakan Blogger yang tidak jemu-jemu bersama blog Denaihati. Berminat joom serbu Denaihati.com”.

6 comments :

ProfHariz said...

Selamat Maju Jaya Kak. Tengok gaya boleh RM100 tu ;p

hazman aka species1980 said...

GOOD LUCK beb... InsyaALLAH ade rezeki tue...

CikLily Putih said...

@profHariz
insyallaH, mudah-mudahan ade rezeki Hendaknya

CikLily Putih said...

@Hazman
Hopefully lah kan, boleh buat Giveaway nanti

Denaihati said...

Jutaan terima kasih diucapkan kerana menyertai "Bonus Raya Aidilfitri 2012" dgn entri bertajuk “10 entri terbaik Denaihati”dan semoga berjaya. InsyaAllah keputusan akan diumumkan dlm masa 7hari. Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini dari masa kesemasa.

beckhrooy said...

memang entri berguna