Thursday, August 2, 2012

Mini Burger Di Bazaar Ramadhan Jasin


Hi Korang,

Selalunya korang tengok burger saiz yang biasa je now dah ada mini burger plak tau.


Mini burger ini aku discover masa pergi bazaar ramadhan di kampong aku kat Jasin tuh. Tengah duk leka jalan-jalan tup tup Mr Big boleh terpandang plak

Burger comel ni kan. Memang comel sangat lah dan murah kan.


Ini adalah daging ayam dan daging yang telah pun disalai terlebih dahulu sebelum di buat daging burger


2 bekas ni iaitu serunding ayam dan serunding daging akan di letakkan diatas daging tu nanti untuk tambah kesedapannya


Tengok tu daging di goreng lagi sebelum di susun jadi sebiji burger. Betul ke ayat aku ni ek


Ok its time tu susun. Letak itu letak ini

Dan tada…

Tak sabar nak makan time buka dan tak sempat jugaklah aku nak ambil gambar coz adik aku dah sebat 3 biji sekali time buka. Sedap sangat rasanya. Belum pernah dia jumpa lagi mini burger ini sepanjang bulan puasa ni.

Ishkk memang tau…

So tak de rezekilah korang nak tengok camne rupa bentuk mini burger tu bila dah siap kan. Nanti aku balik buka dengan mak aku, aku pi beli lagi ek




4 comments :

Aiza Haris said...

wahhh menarikknyerr juadah di sana... unik..1st timee tgk ni...

Errah said...

comel je kecik2..ni mesti dah makan mau lagi..hehe

Syigim said...

haha comel! first time tgk mini burger ni..

hazman aka species1980 said...

perghhh... walaupun mini tapi kalau dah letak serunding tu confirm sedap laaa.... menarik nie...