Friday, April 13, 2012

Tengok Super Spontan Secara 'LIVE' Lagi Malam Ni


Hi Korang,

Kan last week ktorg pi tengok Super Spontan 'LIVE' kat Finas, so ramai plak yang perasan ktorg berdua dengan daydeck sekali. So terglamer lah sekejap. 


Memang seronok lah tengok cara diorg bekerja secara 'LIVE' ni. Yang salah, yang tak betul, semua kita boleh nampak. 

Jadi audience tak de lah penat mana pun, cuma sakit tangan kena tepuk kuat2, jerit2 pun kene kuat dan yang paling penat ketawa terbahak-bahak. Sampai letih2 lah kan. bila time iklan tu baru lah boleh rehat sket tapi tak jugak diorg ni sentiasa je buat lawak. 

Disebabkan dalam studio Finas ni takleh amik gambo time 'LIVE' so tak delah banyak gambo yang di snap. Nak korang tengok lah sendiri.

Time Iklan, team Angsa Ganas sempat lagi discuss

Rashid Salleh - Pengurus Angsa Ganas

Johan Raja Lawak- Orang Kuat Beruang Comel

Nana
  
Zahid

Afdlin Shauki Sedang Di interview

Dina Nazir

Best kan but rasanya malam ni tengok Super Spontan 'LIVE' kat umah je lah. Kang kalau tiap2 minggu aku masuk tv korang bosan plak kan. Dah tak artis plak. Mungkin lelain minggu pi tengok lagi kot.


Hah, korang mesti cakap bestnya dapat pi tengok 'LIVE' kan. Aku dah agak dah. Nak join aku pi tengok? boleh. Kalau korang rasa korang puntual dan on time boleh sampai kat Finas tu hari jumaat before 9pm, then aku leh consider ajak korang. Walaupun start kul 10pm tapi kena masuk hall kul 9pm cam tuh. Yelah nak cari tempat duduk, dengar some briefing sket dan memacam lagi lah.

So ada berani? Meh komen kat bawah ni ye.


Kalau associate aku ok dengan cadangan aku ni. Aku leh lah bawak korang ye.

CLP notes : Untung tak? mestilah untung kan.


28 comments:

ak yuyunz said...

waaa jeles jeles. teringin nak pegi.. tapi mana nak hangkot si budak kecik 2 orang tu..

Dilakochan said...

Yaaa yeaaa.. Kite perasan CLP dikaca telebisen last weeeek! hehehe

madammondoq said...

nak itot!!! nak masuk tv gak!!!

YaNa Yassin said...

Ok, saya naaaak. Jeles nya org tue dapat bergambar ngan johan. Kecewa lah BPB semalam takde johan kan. :P

kak ina kl said...

akak teringin nak gi dengan manager akak sebab 2 minggu ashik layan kat tv ajer...bergegar rumah dengan gelak ketawa, kalau kat sana lagi best rasanya pasal gelak ramai-ramai

mamaNoriz said...

alamak kak, jeles nye!!!!

say suke sgt sueprspontan tu..

puas lah akak dok gelak nanti...

ellaNadj said...

Nk jugaaak eh *muka xmalu* pdahal xpnh tgk pon rncangan ni, kate xder tv mmg lah xtgk hahaha..

Nurul Akmal said...

Wah bestnyer.. malam ni kan..

hazman aka species1980 said...

Sempoi la beb....bile tengok SUPER SPONTAN nie confirm boleh hilang stress kan....

CikLilyPutih said...

@ak yuyunz
budak kecik x leh masuk ye

CikLilyPutih said...

@dila
alamak itulah segan tau

CikLilyPutih said...

@madam
boleh but danish x leh bawak ye

CikLilyPutih said...

@yana
sabo ye. tgh nak adjust nie

CikLilyPutih said...

@kak ina
nk adjust dgn tokeh dulu jap

CikLilyPutih said...

@mamanoriz
memang gelak tak henggat punggg

CikLilyPutih said...

@ellanadj
ermm cam ne tu ek

CikLilyPutih said...

@nurul
yup mlm nie

CikLilyPutih said...

@hazman
itulah smpi sakit2 perut dibuatnya

Anonymous said...

Mcm mna nk dpt tix ekhh? Nak tgkk :(

Nazz Nazza said...

salam...hi...tjumpa blog u nie mse nga crk psl super spontan....so cute n best sgt tgk u g super spontan...cume skg nie i nie diambang kekeliruan...coz i dpt 2 tix g tgk super spontan...tp xsure finas kt mane?finas kt ulu kelang tuh ek??hope u reply me back asap...coz mlm nie g tgk super spontan live...x sabo da nie...hehehe...

Nazz Nazza said...

Salam...hi...i tjumpa blog u tyme i nk crk psl super spontan...its so cute n nice juz like u...cume skg nie i konpius...finas kt mane ek?coz i dpt 2 tix utk g tgk sper spontan live...tp xsure finas kt mane...hope u can reply me back asap...coz arinie nk g tgk daa....thanks u...

FootBALL fever said...

tapi leh masuk ke tanpa pas masuk ke?teringin jugak nk tgk live.

Amirah Syafiqah said...

Salam kak, nak dapatkan tiket super spontan nie dekat north entrance astro ye? Kena bayar ke free? Budak umo 13 tahun boleh masuk tak?

Amirah Syafiqah said...

Salam kak, sy nak tanya tiket super spontan ambil dekat north entrance astro ye? Free ke kena bayar? Dia bagi bape tiket per person? Terima kasih jawab kak :-)

lisa said...

kat mana boleh amik tiket eh?? n bile start boleh amik eh??

Anonymous said...

Hye CLP..nk tanye awk keje dgn astro ek?this week johan ade x?dia dh start cuti kan..dh la minat gler dgn jozan..zizan besar kemungkinan xde kan..xkn johan pn xde? :(

eqarawr said...

Nak tumpang tanya, berapa harga tiket super spontan? And macam mana nak dapatkan tiket super spontan? Harap balas secepat yang mungkin, bantuan awak amat dihargai. Terima kasih :)

Anonymous said...

Hello there, just became alert to your blog through Google, and found
that it is really informative. I am going to
watch out for brussels. I'll be grateful if you continue this in future. Lots of people will be benefited from your writing. Cheers!

Also visit my website :: pirater un compte facebook

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails