Thursday, April 19, 2012

Dapat Tiket Standard Chartered Masters Football Malaysia Cup 2012

Hi Korang,

TengaH sibuk-sibuk kat opis tadi sempat jugakla aku cHeck email.TerpandanG plak satu email dari Asia Media TV ni. Baca2 rupanya aku menanG tiket pi tenGok bola EPL Masters Football 2012 kat SHaH Alam. 



Heeeheh masuk contest suke2 je, ingatkan x leH menanG. IsHk tak sangka betul laH.  Tapi bukan setakat tiket ye malah ada laGi yang aku dapat.


Best plak rasanya join contest kecik2 nie. Walaupun HadiaH kecik2 je tapi feeling tu memang best lah. Dapat baranG free kan.


Nie ada a few lagi contest yang aku join, memintaklah menang ye.

CLP notes : Sket2 lelama jadi kaya kan. ehehheheehehehheheh




11 comments:

KiD said...

meh laaaa lanting sikit! hehhee

Nurul Akmal said...

Wah bestnyer..;)

Fazrol said...

Jeles2.. Kat arsenal tue bg sini laa...
He he...

Ma'am IEDA said...

wahhhh bestnya bestnya... bleh la main bola ngan Acai... ehhh ? hahahaaa...

Kaio said...

ada lebih lagi tak tiket? nak2! :)

jemput singgah ye
http://kaio.my

Kaio said...

ada lebih lagi tak tiket? nak2! :)

jemput singgah ye
http://kaio.my

NadyaBubble said...

Wahhh, dapat tengok bola :D

CikLily Putih said...

@Kid
alah lmbt lah ko reply

CikLily Putih said...

@fazrol
ko nak ke kad arsenal tuh

CikLily Putih said...

@nadya
alah biasa je

Anonymous said...

menarik sungguh kad chelsea 1999 tu,sedekah kat sy la. :p

-killspydrr@yahoo.co.uk

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails