Wednesday, April 18, 2012

I am On Samsung Smart TV Advertisement

Hi Korang,

Ingat tak yang aku cakap aku dapat jadi salah sorang pelakon dalam Samsung Smart TV punya advertisement kan. Hah ko iklan tu dah siap pun dan akan di launch Khamis ni kat KLCC.

Meh layan jap


Walaupun sekejap je muka aku kuar but shootingnya berjam-jam. Memang letih. Dah macam artis plak rasanya. Suker lah. Glam sekejap. Kalah Shila Amzah kan.

Memang best kalau dapat Samsung Smart TV ni. Memang worth it sesangat lah.

Anyway thks Samsung dan Nuffnang for this opportunity.

CLP notes : Artis oh artis!




9 comments :

faizal azri said...

wahhhh ciklilyputih dah jadi advertisement actress la.. bila nak kuar kat tv tempatan iklan ni..

KiD said...

best laaaa duta samsung! hehehe

Myvitrd said...

Wah glamour tu.... Gi ke ari khamis ni

kak ina kl said...

wah glamnya korang..daydeck cuma nampak kat last ajer ek

Sumijelly said...

fuh yooooo........ masuk iklanla pulak..hehehe

best arr....

wat kat mana tu??

Sumijelly.com

hazman aka species1980 said...

Perghh.... patut la aku nampak ko dah slim skit... jadi MODEL IKLAN SAMSUNG yea...hihihihi

Nurul Akmal said...

Wow retis gitu.. akak Pen merah pun ade.. ;)

Ma'am IEDA said...

walaupun sekejap, janji masuk TV , yer tak? hihiii...

NadyaBubble said...

Retis retis ! Haha :p