Thursday, April 26, 2012

Bila Blogger.Com Berwajah Baru

Hi Korang,

2-3 hari ni aku agak struggle sket bila nak tulis entry kat blogger.com ni. Mana taknya blogger.com nie  dah berwajah baru. Tak caya meh tengok nie.


Hah, pelik kan. Kat mane ko nak write new post, kat mana nak reply comments, nak view blog lagi.  Sampai nak cari button publish pun tak jumpa. ishkkk aduh aduh aduh mana tahan batin ku..


Yang lagi pening, time nak baca blog list blogger lain. Kat mane nak cari pun tak tau lah. Kena tekan semua button baru leh jumpa.

So korang, janganlah bising kalau aku lambat reply email ye. Memang tengah bersusah payah sekarang ni.

CLP notes : Sabar ek sebab sabar tu separuh dari iman....


14 comments:

Marya Yusof said...

Hola Cik Lily,

Benda baru mmg poning! Nak buek camno.. sobar yolah! hehehe ;))

KiD said...

ooo.. patut laaaa..
dan yang penting kena approve komen2 saya.. hehehe

Ma'am IEDA said...

memang menyeksa batin! Tak suka format baru. huhuuu... currently still boleh transfer ke layout lama. I baru jer tukar smalam. Sementara boleh guna yg lama kita guna dulu... Gud luck ! huhuuu

Ini Kisah Tia said...

takpe bersusah kejap .. nanti dah biasa , senang lah tu :)

Mk Syahir said...

hehe nasib baik saye blogger baru..start2 dah guna dashboard baru..tak lah kekok sangat =)

jemput bace entry baru saye =) http://mksyahir.blogspot.com/2012/04/saya-tegur-sebab-saya-sayangkan-awak.html

Eliss Mie said...

ko baru tukar ker ? lama gila dah aku pakai template baru ni. dulu tak biasa, skang dah biasa dah :)

Myra Jay said...

Sama la jugak tergagau2 mulanya dengan wajah baru blogspot :)


p/s: CikLily kepah tu kat Penaga, Penang, mai la jugak mencari sementara kepah masih banyak :)

Myvitrd said...

aku lagi suka pakai tenmplate lama.. senang sikit.. kita boleh ubah kepada template lama sebenarnya..

hazman aka species1980 said...

ramai gak orang komplen pasal benda nie gak.... boleh nampak la details statistik...

♥MAMASYAZA♥ said...

yup blog dah berubah wajah. mula2 aritu mmg kelam kabut ckit. clik sana, clik sini, sekrg dah sedikit mahir

Nurul Akmal said...

Nurul dah pakai masa wat blog baru hari tu.. lagi best dari yang lama.. ;)

Sharidawati Shahrudin said...

ok jgk lah new style ni.. bagi sha lebih tersusun..more organise? cewaahhh pd hal ms mula2 tukar tu ting tong jugak la carik itu ini..hihi

NadyaBubble said...

Baru tak best so kita tukar jadi yang lama balik :D

Mari Ngenet said...

Dengan tampilan baru ini jadi lebih mudah...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails