Tuesday, April 3, 2012

Rendam Kaki @ Telaga Air Hangat

Hi Korang,

Kan bulan lepas aku pi holiday kan, so banyak tempat gak aku pi. Selalunya bila cakap Langkawi je semua orang fikir nak beli pinggan mangkuk kan. Aku tak de lah sampai taksub cam tu sekali kan. Ktorg more on jejalan keliling pulau Langkawi ni.


Bila dah penat berjalan tuh, macam tetau je kaki dah mula lenguh-lenguh. So tourist guide ktorg ni bawa ke Telaga Air Hangat. Oi bang, dah panas-panas ni tak kan nak mandi air panas plak kan. Serious ko kan..

Betis gebu anak dara cun

La bukan lah, dia bawak ktorg ke sini untuk rendam kaki. Hilangkan lenguh-lenguh kaki tuh kan. Hah sedap gak rendam dalam air hangat ni, langsung tak panas pun suam-suam kuku je.


Lega sungguh bila dah rendam kaki ni. Hilang bisa2 dan penat berjalan tadi. Tourist guide tu leh cakap, hah lepas dah rendam kaki ni boleh lah pi shopping plak kan coz kaki dah tak sakit lagi.

Memang pun, lepas tu terus ke Idaman Suri mengabiskan duit + masa selama 3 jam. Ishkk manyak teruk lah.

CLP notes : Kalau ari2 leh rendam kaki rasalah lagi jauh aku jalan kan. hehehhehehe






4 comments:

KiD said...

kalo nak rendam kepala, leh tak? hohoho

♥MAMASYAZA♥ said...

bestnye dpt rendam kaki camtu

Zarul Umbrella said...

wah seronoknyer bercuti cuti...

NadyaBubble said...

Hari tu pergi langkawi, tak sempat pergi sini.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails