Monday, April 2, 2012

Blogger Tension Tengok LIVE Badminton AXIATA CUP

Hi Korang,

Malam tadi sempat jugak aku dengan Mr Big pegi pi Stadium Badminton Cheras tengok Semi Final Badminton AXIATA CUP. Orang bukan main ramai, kira penuh parking dari aku pegi last week. Geng blogger pun ada gak mesti ketinggalan gak kan. 

Wei, baik bagi aku main lah!!

Ni ada antara aksi blogger yang cukup tension masa tengok game ni. Memang sangat geramlah. Dengan aku sekali geram yang amat.

Nanti aku citer selanjutnya, tunggu.....





6 comments :

JAI said...

Adeyy..memang tension beb..baik suruh aku dgn mr.big main double..hehe

Nurul Akmal said...

Ni ApA kes.. muka tak puas hati.. heheheheehe ;)

Outdoor Furniture said...

I think the Republicans will make gains in the House and Senate but not enough to take back majorities. They lost a lot of ground in 2006 and 2008. I don't think they can make it back in a single election cycle.

CikLilyPutih said...

@Jai
nanti aku organize badminton tournament utk korang ek hakhakha

CikLilyPutih said...

@nurul
hehehhe itulah, kelakar time tuh

NadyaBubble said...

Haha, kemain ketat lagi muka.