Saturday, April 7, 2012

Super Spontan 'LIVE'

Hi Korang,

Ktorg layan Super Spontan secara LIVE malam tadi kat Finas.


Best coz semuanya LIVE. Tengok cara diorg keje kan. Memang bukan di buat2 pun.

Yang paling best bila, semua orang SMS, FB, Tweet, Call, BBM yang ktorg masuk tv dan paling kuat gelak.. kahkahakhka memang malu tak ingat lah..

Ok ok nanti sambung citer lagi

Chow..


7 comments:

Nurul Akmal said...

Wah bestnyeeerrr... Tgk lawak2 ni hilang tension jap.. ;)

NadyaBubble said...

Haha, kita nampak ahkak dalam tv :D

anis_azlina said...

Kak Ija, sy pun nampak akak mlm tu, live on TV.. glam la kak..

anis_azlina said...

Kak Ija.. saya pun nampak akak mlm tu, live on TV.. glam kak...

CikLilyPutih said...

@Nurul
memang pun syok btul lah..

CikLilyPutih said...

@Nadya
alah malunya hehehhe

CikLilyPutih said...

@anis
ishkk mana ada glam,biasa je lah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails