Sunday, April 8, 2012

Pengalaman Menjadi Pelakon Iklan

Hi Korang,

Lepas masuk tv hari Jumaat hari tuh, semalam aku dapat lagi offer untuk shooting iklan plak. Ermm memang tak sangka betul.

gambo di cilok dari www.daydeck86.com


Ha ko, Samsung yang offer ok untuk iklan tv diorg yang terbaru.

Penat jugak jadi pelakon iklan ni ek.Walaupun iklan tu cuma a few minute je but shootingnya makan masa berjam-jam.

Now baru tau betapa susahnya jadi pelakon ek.

CLP notes : Kalau korang terperasan aku kat tv lagi, jangan jeles ek... 


20 comments :

Senorita Ara said...

jeles nye! nak jugak buat iklan :P

ieda said...

seronoknyeeee haaa lepas nie nak tgklah, mana tahu perasan dlm iklan tuuu, rejeki nie dikkk :-)

Sheqynne Hotloverzs said...

bertuahnya badan ..

puanbee said...

kak nak jeles jugak lah .. alahai dah jd retis dah akk ni ..

jom jom ke majlis sepetang denaihati , leh jumpa akk lagi .. best ..

zaid said...

saya jeles.. hahahaha

malarang_kak said...

rugi tak ajak cik abg akk join sx..rsnya kalau dia bt iklan,mst terbaik la..

Myvitrd said...

Wah gelamour seh orang tu.. kalau perasan ada orang jerit2 dalam TV tu.. yang tu bukan aku ye.. hahaha

Denaihati said...

tahniah-tahniah. terbaiklah n mantap dapat offer iklan samsung.

MaryaYusof said...

Wah, bestnyee...!!! Tak dpt berlakon iklan pun xpe lah, tp dpt kwn dgn CikLily yg berlakon iklan...best2 :)

Ma'am IEDA said...

wahhh bestnyaa... hebatnyaaa... dah kluar kat tv nanti bagitau la yer... bleh komen... hehee

hazman aka species1980 said...

whoaa... EKSKLUSIF yea.... sayang tak dapat pegi ...kena keje time nie...huhuhu

AlyzaFisol said...

pemes la cik lily pasni...hehehe...x sabar nk tgk iklan kuar kat tv...

cosmocraze said...

hehehe… baca je dah jeles… bila tengok kat tv lagi jeles kut…. :P

NadyaBubble said...

Retissss ! Haha :p

CikLilyPutih said...

@Senorita
alah rezeki jgn di tolak kan

CikLilyPutih said...

@k ieda
org yg offer kite pun sapu je lah

CikLilyPutih said...

@shaqne
ermm itulah rezeki

CikLilyPutih said...

@puanbee
dah apply tunggu dapat ke tak kan

CikLilyPutih said...

@zaid
apsal x apply hari tuh

CikLilyPutih said...

@melarang kak
itulah rasa sangat rugi btul lah