Tuesday, April 10, 2012

Onion Ring Gergasi

Hi Korang,

Aku ada pi makan hari tuh dengan Mr Big kat satu tempat ni. Haruslah western food for dinner kan. Dia memang jarang nak bedal nasi-nasi bila dah malam. 

So ktorg pi cuba makan kat kedai ni, area Damansara. Not bad gak ramai orang. 

Dalam banyak2 menu tu aku terpandang menu Onion  Ring ni. Nampak cam sedap. Walaupun aku tak makan bawang but bila bab onion ring je memang aku nak cuba coz onion ring kekadang tak de rasa onion pun rasa tepung je lebih kan.


Tengok sekali yang datang. Hah ko beso gadang. Terperanjat gak dibuatnya. Memang beso betul. Aku pun rasalah. Memang ada bawang dalamnya but still rasa bawang tu dah kurang. So bedal tak henggat lah kan.

Lepas makan Onion Ring Gergasi ni terus makanan lain aku tak berapa nak jamah coz dah kenyang makan onion ring gergasi nie lah.

CLP notes : Memang lain dari yang lain.






26 comments:

Masz Sidek said...

nampak sedap... tp tak pernah rasa... :)

Singgah sini dr link blog Mak dara....
http://masrinasidek.blogspot.com/

Rinna said...

Wahh menarik Onion Ring gitu.. cara dihidangkan pun..besar2 plak tu. :)

♥MAMASYAZA♥ said...

wahhh mmg beso. anak2 akak tgk ni mesti depa pun nak

Emma said...

Yuhuuuuuu Emma singgah sini dari blog mak dara =)

Mia Liana said...

makk aiiii tak pernah rasa lagi ni...


p/s: jejalan sini dari segmen mak dara...

Zurina Hj.Zainal said...

wwooww! bsrnya onion ring...harusss cuba....:)

shark said...

besaunyer...
shark rasa dpt makan 2-3 jer tue..
hehe.

girang [dot] taemin said...

dr blOg Mak Dara :D

Nor Nadiah said...

alahai..teringinnya nak makan..:D

yeah come from Bicara Mak Dara : Ini Link Saya.. Sila Promote!

Tengok anak nad jom..:)

http://www.nornadiah.com/2012/04/joeybaby-sugar-glider-kelihatan-30.html

titan said...

hoho..besar gila..

Nurul Akmal said...

Nampak sedap...

MyNameisAimii said...

Uissh! Besarnyaa! Dan nampak sedap! Hehehe :)

*Follow sini dr segmen Mak Dara :)

CikLilyPutih said...

@Maz Sidek
cuba nanti ye.. best sangat

CikLilyPutih said...

@Rinna
itulah nampak sgt ktorg kuat makan kan

CikLilyPutih said...

@mamasyaza
alah buat sendiri pun boleh

CikLilyPutih said...

@emma
hi emma, thks ye

CikLilyPutih said...

@mia liana
hehheh TQ ye

CikLilyPutih said...

@mia liana
hehheh TQ ye

CikLilyPutih said...

@zurina
itulah beso kan

CikLilyPutih said...

@Shark
memang pun, sedap

CikLilyPutih said...

@girang
ooo TQ

CikLilyPutih said...

@Nor Nadiah
alah comelnya.. suker lah

CikLilyPutih said...

@titan
hehehehe

CikLilyPutih said...

@nurul
mestilah.. tgk saiz lah

CikLilyPutih said...

@aimi
hehheheheh TQ ye

NadyaBubble said...

Wahhh, sedapnya :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails