Monday, April 2, 2012

I Suka Yang Menggelikan


Hi Korang,

Aku memang suka cuba something baru yang aku jumpa. Tak kiralah menda ke makanan ke apa yang pelik lah. Rasa cam thrilling gitu.

Then ari tu masa pi outing dengan family Mr Big, ktorg lepak ada satu tempat ni. Not bad jugak in town je. Sambil makan sambil melalak. But we prefer to eat je coz mic di kuasai oleh diorg bertiga kan.


So buffet yang dihidangkan tu not bad gak, international cuisine. Memacam ada lah. Tapi ada 3 makanan ni yang aku duk ulang2 membedal kan.

Oyster

Unagi

Baby Octopus

Hah ko makan je sesuka hati tapi memikirkan asid dalam badan yang dah terlampau banyak kan, sampai dah kena sound baru lah stop makan. Rasanya pelik but ok lah dan tak hanyir langsung.

Yelah menda susah nak dapat haruslah di makan sampai puas. 

CLP notes : Rasanya cam nak cuba makan yang hidup2 plak. ok tak?




11 comments:

Nurul Akmal said...

Tekak nurul tak boleh terima.. shushi pun yang terpilih je nurul makan.. hehehe ;)

peace289 said...

eeee.....sedap ke octopus tu?

transformed housewife said...

I tak berapa nak boleh telan kalau mknan eksotik mcm tu. hehe

CikLilyPutih said...

@Nurul
ok je. sedap lah

CikLilyPutih said...

@peace289
sedap lah.kenyal2 gituh

CikLilyPutih said...

@transformed hsewife
alah ok je. no prob

KiD said...

nak makan oyster,,, nyum2

hazman aka species1980 said...

Beb... ko memang champion la kalau bab makan SUSHI nie kan

Zarul Umbrella said...

sushi ni mmg sedap dimakan dan cepat muak

NadyaBubble said...

Rupanya agak menggelikan -.-

MaryaYusof said...

Uish, nak try yg hidup??!! Terasa bergerak2 lak kat tekak ni...huhuuu ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails