Tuesday, April 24, 2012

Jom Try Samsung Smart TV Secara Percuma.


Hi Korang,

Ingat lagi tak yang aku jadi pelakon iklan Samsung Smart TV tu kan.

Sekarang korang pun boleh tengok dan rasa camner rupanya Samsung Smart TV tu kan. Sangat best kan. Masa launching hari tuh, ramai betul teruja dengan TV yang super duper canggih ni kan.

Korang pun boleh rasai kehebatan Samsung Smart TV ni. Betul ni aku tak tipu lah. Korang boleh singgah di tempat yang aku mentioned kat bawah ni pada tarikh dan masa berikut :

See, Listen, Do! With Samsung SMART TV



Date     : Saturday, 28 April 2012
Time     :  Session 1      12.00 – 1.00p.m. Best Denki, 1 Utama
                                         Session 2      1.00 - 2.00p.m. SenQ, 1 Utama

Korang cuma cakap Hi TV, Power On, gerak-gerak tangan sket dan korang dah masuk ke dunia interactive yang begitu unik sekali

Siapa cepat dia yang dapat coz ist a first come first served basis.

Apa lagi meh bawah family, kengkawan dan sesiapa je untuk try Samsung Smart TV ni.

Aku mungkin ada kat sana kot coz Mr Big duk sibuk nak cuba Smart TV ni.
                         
Stay tuned to the Samsung U-nivez Facebook page at http://www.facebook.com/#!/SamsungUnivez and Samsung official website http://www.samsung.com/my for updates on the Samsung SMART TV.

Kalau tak caya, meH cHeck it out entry aku pasal Smart TV ni



Jom ek..



8 comments:

Eliss Mie said...

teruja gak nak tengok tapi jauh nak pi. buat laa area shah alam :p

Myvitrd said...

bila nak dapar free ni ye.. hehehe

Nurul Akmal said...

Wah.. Menarik..

Bella Enveeus said...

Nice.. Samsung brand is getting better and better.. :)

CikLily Putih said...

@elis
one utama kan dekat dGn sHaH alam kan.. ok je sinGGaH

CikLily Putih said...

@Myvirtd
alaH tunGGu je

CikLily Putih said...

@Nurul
janGan jeles ye

CikLily Putih said...

@BElla
itula makin syoik plak la

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails