Friday, April 6, 2012

Murah Rezeki Lagi

Hi Korang,

Sorry lambat update. Semalam tak cukup kaki berjalan ye.. Banyak sangat mende nak kene buat.


Balik-balik je semalam ada satu paper bag plak. Ingat kan apa. Rupanya ada hadiah dari Old Time Sengkuang Calit.. Hehehehhe Tak sangka betul. 


Citer sket je pasal Sengkuang Calit kat dalam blog, tup tup dapat email dari Pengarah Sengkuang Calit ni said thks coz citer pasal ni kat blog kan. 

Then dapat plak token comel ni kan. Apa lagi balik ni pi cari sengkuang dan terus buat lah kan.

So thank you Ameliza dan Old Time Sengkuang.

CLP notes : Walaupun tak seberapa but really appreciated that.


8 comments:

Signorina Syima said...

alamak... ter-mengidam sudah....

Eliss Mie said...

suh tokey dia pos kat sini sekali..hehehe

YaNa Yassin said...

Ok, nak rasa jugak. Bawak nanti kat e-curve yaaa,.. hahahhaha :))

Ma'am IEDA said...

bestnyerrr... mmg murah rezeki lah cik lily ni...

Nurul Akmal said...

Nampak cam sedap... dah lama x makan rojak.. uuhhh sedapnyer..

KiD said...

steady lah,.... aku pun suka sengkuang calit nih

NadyaBubble said...

Sedapnyaaaaaaa :O

Anonymous said...

mmg sedap, skang dah bukak kat uptown jalan reko bangi, bleh la tiap tiap minggu pekena...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails