Monday, April 30, 2012

Coklat Time, tHks Starbucks


Hi KoranG,

Weekend adalaH Hari bersenanG-senanG untuk semua oranG. YelaH kan weekdays dah berHempas pulas keje menunaikan tanGGunGjawab kan. So masa ni laH semuanya nak spend time with tHe loves one. Aku pun cam tu Gak.

KtorG Harusla melepak-lepak kat kedai kopi kan. Tempat biasa. 


Pekena yogurt cHocolate cake - sedap Gak kek flavor baru kat Starbucks ni. Atas tu diorg tabur kelapa. unik sket


Aku cam biasa pekena mocHa Frappacino. Sangat cHill


YanG tinGGi (venti) tuH, Mr BiG punya CHocolate cookie crumble Frappacino. Rasa-rasa macam Mc Flurry Mc Donald pun ada but sedap sket banyak serdak biskut coklat.


Semua sekali FREE je tak yah bayar pun. 

Thanks Starbucks for our Hi-Tea. Syiok oooo

CLP notes : Rezeki laGi. AlHamdulillaH syukur atas nikmatnya. 

Gambo di ambil Guna SamsunG Smart Camera DV300F 


6 comments :

mommyNadia said...

tak puah hati btol,awat boleh free semua nye CikLily??:)
time frapp free that day n free drink after activate card ke ape..
apepun..malam2 ni buat aii terliuq aje..haishi!!

luqman zakaria said...

membangkitkan rase lapar nih!! kek~~:P

Akulah.com said...

bestnye makan kat starbukkk.. air dia memang umpppp

Marya Yusof said...

As salam CikLily,


Yougurt Cho cake tu looks yummy! Nnt nak tgk gaklah starbucks kat sini kot2 ade menu yg serupa ;)

Sy suka Choc Frappocino! Perghhh...

madammondoq said...

uish.. rezeki apa lah tu yek... tompang gumbira.. ;)

Outdoor Furniture said...

Coklat telah diperkenalkan ke Amerika Syarikat pada tahun 1765, apabila John Hanan membawa biji koko dari Hindia Barat untuk Dorchester, Massachusetts. Kilang coklat yang pertama di negara ini telah ditubuhkan di sana.