Monday, April 16, 2012

Kami Blogger Yang Ceria

Hi Korang,

Lihatlah betapa cerianya blogger nie. 



Memasing bukan main suka lagi. Dahlah dapat makan, dapat goodies bag dan ada gak yang dapat cabutan bertuah grand prize. 

Oit, hebat betul lah..

Nanti citer lagi lah.. Nak rehat lah.

CLP notes : Minggu ni memang banyak betul event. Sampai kena tolak2 lah. Nak tulis pun makan hari2 gak nie. So sabo tau... Aku insan yang lemah..




7 comments:

KiD said...

haaaaa... best kan ke sana.. huhuhu.. tak dapat join

hazman aka species1980 said...

Gaya posing memang tak boleh la masing2x... tapi nampak la happening kan

kakchik@ella said...

Tengok gambar pun tau u ols enjoy. Eh .. Hai Lily*lupa nak say Hi* hehe

pictb said...

Tumpang gembira jugak...

Nurul Akmal said...

Best kan... Satu kenangan yang indah... :)

Myvitrd said...

wah meriah sungguh.. sapakah yang paling bertuah kalau bukan skandal RCW tu yang dapat silver 1k.. hehehe

NadyaBubble said...

Aku insan yang lemah...
Hanya mampu berserah...

Hehehe :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails