Saturday, April 28, 2012

When We Are 50


Hi Korang,

Actually secara tak sengaja my SIL amik gambo ni. 

Masa ni ktorg baru balik dari kenduri tahlil kat area umah my MIL ni. Baju aku tuh semua pinjam. Dari tudung, jubah semua my SIL punya. Ishk tak malu kan. Mr Big pun sama, kain pelikat dan kopiah tu adik dia yang punya. Dah macam artis plak, wardrobe orang sediakan. Hehehehehe


Aku bile tengok gambar ni rasa macam dah tua sangat. Berkopiah bertudung kan. Dah macam pak haji dan mak haji baru balik haji je. Rasa insaf sangat.

Mampu ke ktorg berubah ek. Ermm korang rasa cam ne?


5 comments:

Ma'am IEDA said...

Nak berubah datangnya dari hati, tekad dan azam... Sama-samalah kita berubah kearah yang lebih bagus... Insyaallah...

hazman aka species1980 said...

InsyaALLAH ....memang boleh beb...rasanya sebelum umur 40 perubahan akan perlahan-lahan berlaku kepada yang lebih baik

Nurul Akmal said...

insyaallah mampu.. Alooo comelnyer akak..

DDFABULOUS.COM said...

sangat insaf bila tengok pic berjubah bagai tu kak...hehe...dd pun rasa nak bertudung gak lah...boleyyyy...#nasibla

sHiLaziZi said...

Xde yg xleh buat dalam dunia ni...yg penting niat dan usaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails