Tuesday, April 3, 2012

SAFA Restaurant @De Palma Hotel Ampang


Hi Korang,

Nowdays dah jadi trend kot banyak restaurant berkonsep Middle East membanjiri KL ni. Merata-rata tempat aku perasan banyak dah restoran makanan timur tengah ni. 


Aku cuba? Tak pernah lagi. So hari tuh, my friend Ivy dan Vincent ajak ktorg pi makan kat SAFA Restaurant De Palma Hotel Ampang ni.


Memula ingatkan dalam hotel but rupanya di luar dekat dengan lobby De Palma Hotel ni. Ooo open concept rupanya, tak de air cond but banyak kipas besar dan ceiling fan kat dalam restaurant ni.  Simple je deconya tak serabut pun. Siap ada screen tv beso dan shisha yang pelbagai flavor untuk si kaki shisha.


Dah nama pun restaurant makanan middle east haruslah kesemuanya dari sana kan. Meh tengok antara menu yang dihidangkan di sini.

Lamb Mandy - RM23

Chicken Mandy - RM20

Shaffron Rice

Koobide Kebab & Chicken Kebab

Yang ni plak di makan dengan roti pita yang disediakan sekali.

Tabbouleh

Hummus

Kashk O Badenjan

Green Salads

Zarsh

Ada jugak menu-menu lain seperti barley soup, Tbsi Eggplant, Ladies Fingers with Lamb dan pelbagai lagi. Ada juga makanan berala western tapi di jadikan middle east style. Hah cam gerek kan. Ok next time nanti aku cuba.


Tuan punya SAFA Restaurant ni En Jaafar yang berasal dari Timur Tengah dan dah 20 tahun stay kat sini membuka restaurant ni 2 tahun lepas. Chefnya di ambil dari Egypt. Katanya kenalah ada sentuhan asli dari Timur Tengah baru rasa kesedapan tu kan.


Kalau korang tak buffet, jangan bimbang ala-carte pun ada. Baik Iranian dish mahupun seafood kan. Kalau nak buat function ke nak order catering ke pun boleh jugak. Bagi aku harga lebih kurang dengan restaurant middle east yang lain malah lebih kurang sket rasanya.

Rasa cam nak cuba, meh lah ke sini.


Safa Middle East Restaurant 
De Palma Hotel, Jalan Selaman 1/2, 
Palm Square Ampang Point, Jalan Ampang, 
68000 Ampang, Kuala Lumpur, Malaysia
GPS : N03 09.421'  E101 45.154'

Business Hour : 5pm - 1am

Korang boleh parking dalam area De Palma Hotel tu dan dapat 60% diskaun untuk parking dan some more ada WiFi sekali.

CLP notes : Sekali sekala rasa makanan orang luar apa salahnya, mana tau kene dengan tekak kan. Why not?



16 comments:

Nikel Khor said...

Truthly love the kebab

Isaac Tan said...

woot, fast.. yours is up! :)
i liked the lamb thingy there :)

Hope to catch you around again soon Lily! :)

Myvitrd said...

wah makan nasi arab tu.. terbaiklah.. boleh test power nanti ni

Nurul Akmal said...

Seddaaaapnyer makanan..Ada gaya penarik.. hehehehe

Ma'am IEDA said...

kat area ampang ni ramai middle eastern people sebenarnya... sbb tu area Ampang point ada byk restaurant Middle Eastern. Slalu pegi Naeb jer, sbb dekat ngan opis..

hazman aka species1980 said...

nice review la beb.... btw...diorang ade mintak foward koleksi gambar ko nie tak ???

NadyaBubble said...

Tak pernah rasa benda2 gini.

Anonymous said...

Great wеb ѕite уou hаve got herе.
. It's hard to find high-quality writing like yours these days. I truly appreciate people like you! Take care!!

My web site galaxys3.fr
Also visit my web site -

Anonymous said...

Yоu should be a ρart of a сontеst for one of the highest qualitу blοgѕ on thе net.
I'm going to recommend this website!

Stop by my web-site :: Pikavippi
Here is my site ;

Anonymous said...

Pretty portion of content. I juѕt stumblеԁ uрon youг wеblоg and in accession capital to asseгt that I acquire in fаct enjoуed
account your blog posts. Anyway I'll be subscribing in your feeds and even I success you get admission to persistently rapidly.

Also visit my site :: 500 followers on twitter
Also visit my website ; build your twitter followers

Anonymous said...

Amazіng blog! Is your thеme сustοm made or did you ԁownlοad it fгоm somеwhere?
A design lіκe уours with a fеw ѕimplе adϳustements would reаlly maκе
my blog jump out. Plеase let mе knoω wherе уou got your thеme.

Ϻany thanks
my site - Instagram Buy Followers

Anonymous said...

Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point.
You obviously know what youre talking about, why throw away your intelligence on just
posting videos to your blog when you could be giving us something enlightening to
read?

My weblog ... ph3rc3demo.phpvelox.com

Anonymous said...

you are truly a just right webmaster. The web site loading velocity is incredible.
It kind of feels that you're doing any distinctive trick. Furthermore, The contents are masterwork. you have done a fantastic task in this subject!

My weblog - bulma dragon ball
My page :: free wallpaper for kindle fire

Anonymous said...

What's up mates, fastidious article and pleasant urging commented at this place, I am genuinely enjoying by these.

Take a look at my homepage - http://avafxa.tumblr.com/

Anonymous said...

This info is worth everyone's attention. Where can I find out more?

My blog post ... optionfair

Anonymous said...

Save yourself a while by obtaining an affordable payday advance online. Documents filed using the Electoral Commission show the party received the borrowed funds for 1,014,000 from your company called Ironmade Ltd on 1 June 2005 which is not due to spend rid of it until 2010 [url=http://onlinepaydayloans-4u.co.uk/]paydayloans[/url] many people asks a friend or a relative, but for many of us we is going to do whatever it takes to never ask someone else for cash. The interest rates entirely on a pre-owned auto car loans will be different depending on the credit standing and also the length of time you opt to the borrowed funds over. Many loan management companies accept online applications and guarantee speedy processing of the application paydayloans online even the economy seems bleak, there are lenders out there which are happy to find a good buyer. Prior to agreeing to a quick payday loan, it's important which you aware of and accept to each of the terms. Only then ccould I feel being a truly independent person http://onlinepaydayloans-4u.co.uk/ there are a great deal of aspects that enter into getting this loan and if you've got low credit score it gets difficult and longer to have the loan.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails