Monday, April 23, 2012

‘Peraduan iPunya! Beli Dan Menang’ Volkswagen Golf TSI Menanti.


HI Korang,

Internet junkie mesti kenal P1 kan? Salah satu pembekal jalur lebar 4G ni.  So P1 dengan baik hatinya kepada pelanggan yang baru subcribe plan mereka ni untuk memiliki dan merasai hadiah-hadiah yang awesome ni melalui peraduan ‘iPunya Beli & Menang’


Antara hadiah-hadiahnya ialah :

1 x Volkswagen Golf TSI

5 x  Samsung Galaxy Note

10 x Kamera WiFi Samsung

20 x Pembesar Suara X-mini

Peraduan singkat ni berlangsung selama 2 bulan dari 20 April hingga 17 Jun 2012 dan di buka kepada pelanggan baru mana-mana pelan P1 sepanjang tempoh peraduan ni.

Nak join?
Senang je. Para pelanggan baru hanya perlu log masuk ke akuan self service mereka, portal tambah ninlai pelanggan P1 dan jawab 2 soalan. Pemenang akan dihubungi melalui SMS, email dan laman web P1 pada akhir Jun 2012.


Aku?
Haruslah join coz aku new user kepada P1 ni. Memintak lah aku dapat jadi owner Volkswagen Golf TSI tu ek.

Untuk details, korang leh check it out at www.p1.com.my/ipunyacontest



4 comments:

KiD said...

nak kete waksegan tuh!

Myvitrd said...

kena langgan P1 dulu lah ye baru leh join contest ni..

Nurul Akmal said...

wah menang keta tu..

CikLily Putih said...

@kid
itula syoik kaN

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails