Sunday, March 6, 2011

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami

Hi Korang,

Entry simple je untuk giveaway ni. Cuba nasib lah kata kan. Maklumlah tangan tak berseni so hasilnya cam tu jelah kan.. hehehehehe

Nah layan nie




Sesyarat ada kat bawah ni..

Ermm sempat lagi kalau korang nak join tau. Hadiah yang sesangat menarik sekali. Kalau tak percaya, boleh click kat sini



Hah, betul aku tak tipu punya lah.

3 comments :

hazman aka species1980 said...

hurmmm.... bagus nie , maner tau dapat merasa photoshoot session...

KiD said...

waahh.. thanks for info.. menarik ni kalau buat photoshoot.. memoriable time..
Earning Churp Churp Naik Lagi!(tapi tak laa masyuk macam cik lily)

softlogger.com said...

hehe..comel je buat mcm tu