Thursday, March 10, 2011

'Sing-a-ma-jis' Yang Meletops!

Hi Korang,



Comel tak? Comel kan. Bukan setakat comel ok tapi 'Sing-a-ma-jigs'  nie dia boleh nyanyi lagi sambil buat concert tau.  Ala mesti mak2 teruja nak kasi anak2 diorg main kan. Ermm tunggu lah.. Ni baru teaser je.

Hehehehehhe

Tunggu next entry tau..

14 comments :

Jiji said...

Muahahahahah@!~ nanti kita kawen kan kita punya sing a mahic.. btw. akusaja laa tunjuk binatang tu gigit tangan aku.. anak aku rentap terus tutp dengan bantal!

kak ina kl (2) said...

aikkk dah besar pun nak main anak patung ker..

happy birthday untuk mr big semuga korang berdua berbahagia selama-lamanya

KiD said...

alahai.. macam mana laaa dia nyanyi eh?
Menang Giveaway dari Eyriqazz TAPI....

Noriz said...

kasi kat anak lelaki main ni sesuai ke?

Putera Tikus said...

boleh goncang2 kepala x? haha..

h4ni3 said...

aku nak satu!
hehe

Jiji said...

wah aku dah updet@!`

CikLilyPutih said...

@jiji
si manis takutlah tu mak dia hilang jari kan

CikLilyPutih said...

@k ina kl
masa kecik dulu x dpt skrg nie dah ada duit beli lah kan

CikLilyPutih said...

@kid
ko tgk website dia.. comel oo

CikLilyPutih said...

@noriz,
bukan setakat anak lelaki anak bujang pun boleh

CikLilyPutih said...

@putera tikus,
boleh. ko goncang sendiri hehehe

CikLilyPutih said...

@hanie,
nak satu? nanti aku buat contest okeh.

Outdoor Furniture said...

akusaja laa tunjuk binatang tu gigit tangan aku..